پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

با ادغام یکدیگر؛

«احرارالشام» و «نورالدین الزنکی» گروه تروریستی جدیدی تشکیل دادند

«احرارالشام» و «نورالدین الزنکی» گروه تروریستی جدیدی تشکیل دادند

گروههای تروریستی احرارالشام و نورالدین الزنکی در سوریه طی بیانیه ای از ادغام یکدیگر و تشکیل یک گروه تروریستی جدید خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، گروه های تروریستی احرار الشام و نورالدین الزنکی با ادغام یکدیگر گروه تروریستی جدیدی موسوم به «جبهه آزادسازی سوریه» تشکیل دادند.

گروه های تروریستی احرارالشام و نورالدین الزنکی یکشنبه شب در بیانیه ای اعلام کردند که به منظور جبران کم کاری های گذشته و تفرقه ای که گروه های تروریستی هزینه آن را پرداخت کردند، تصمیم به تشکیل این گروه جدید گرفته اند.

این اقدام احرارالشام و نورالدین الزنکی پس از انتشار اخباری درباره آمادگی گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) برای حمله به مواضع آنها انجام شد. آنها تهدید کردند که با هر گروهی که هدف به اصطلاح انقلاب را گم و فراموش کرده باشد و راه را اشتباه برود به شدت برخورد خواهند کرد.

احرارالشام و نورالدین الزنکی در بیانیه تشکیل گروه تروریستی موسوم به جبهه آزادسازی سوریه افزودند: متحد شده ایم تا سپری برای ملت و انقلاب آنها و تیری در قلب نظام و سنگ بنای نهادهای رسمی و ارتش جدید سوریه باشیم.

رسانه های مخالف هم یکشنبه شب اعلام کردند که این دو گروه تروریستی پس از چند ساعت اختلاف برای تعیین سرکرده تشکیلات جدید به نتیجه رسیده اند.

گروه های تروریستی احرارالشام و نورالدین الزنکی «جابرعلی باشا» ملقب به «ابوالبراء» را به عنوان سرکرده کل جبهه آزادسازی سوریه (جبهه تحریرسوریا) تعیین کردند.

کد خبر 4231561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha