پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹

نمایش سه بعدی بازی های المپیک ۲۰۲۰ در خارج ورزشگاه

نمایش سه بعدی بازی های المپیک ۲۰۲۰ در خارج ورزشگاه

یک شرکت ژاپنی سیستمی برای پخش هولوگرام سه بعدی بازی های تابستانی توکیو ۲۰۲۰ ارائه کرده است. به این ترتیب تماشاچیان خارج از ورزشگاه می توانند بازی ها را تماشا کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، بازی های المپیک ۲۰۲۰ تابستانی توکیو به شکل هولوگرام های سه بعدی در خارج از ورزشگاه ها نمایش داده می شود.   

برای این منظور شرکت ژاپنی NTT سیستم نوینی ارائه کرده است. در این سیستم نه لازم است ورزشکاران حسگرهای حرکتی همراه داشته باشند نه آنکه تماشاچیان از عینک های سه بعدی استفاده کنند.

به گفته NTT این سیستم به تماشاچیان امکان می دهد تا هولوگرام سه بعدی و تمام قد ورزشکاران را در تمام مسابقات تماشا کنند. سیستم مذکور Kirairi نام گرفته  و با استفاده از چند دوربین حرکات ورزشکار را رصد می کند. در مرحله بعد این تصاویر به دستگاه هایی منتقل می شوند که هولوگرام های سه بعدی را به طور واقعی در اماکن خارج از ورزشگاه نمایش می دهند.  

کوتا هیداکا، محقق ارشد این پروژه می گوید: تماشاچیان می توانند  از چهار جهت مختلف هولوگرام ورزشکاران را به طور سه بعدی تماشا کنند.

کد خبر 4234724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha