پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۰۷

عضو کمیسیون بهداشت مجلس؛

بی‌توجهی به نیاز دارویی بیماران خاص خلاف قانون است

بی‌توجهی به نیاز دارویی بیماران خاص خلاف قانون است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اگر وزارت بهداشت از تامین هزینه‌های بیماران خاص سر باز بزند، امری خلاف قانون و اخلاق انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون هاشمی در واکنش به انتشار خبری از سوی سخنگوی سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه داروهای میلیاردی بیماری نادر SMAدر دارونامه رسمی کشور ثبت نشده و تجویز آن در کشورهای دیگر مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست، گفت: میزان تظاهر بیماری‌های نادر یک قالب خاصی داشته و تراکنش آن بسیار پایین بوده و درمان آنها نیازمند برنامه‌های تخصصی و علمی خاصی است، چرا که به دلیل مزمن بودن بیماری، سطح پاسخ‌دهی آنها به درمان پایین است، بنابراین درمان آنها به تامین اعتبارات کلان نیاز دارد.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس دهم ادامه داد: اغلب خانواده بیماران مبتلا به بیماری‌های نادر به دلیل تامین هزینه‌های درمان با مشکلات اقتصادی عدیده‌ای مواجه می‌شوند و این در حالی است که سال گذشته هم در قانون برنامه ششم توسعه و هم ماده واحد بودجه سال ۹۶ بر این امر تاکید شد که بیماران خاص باید از مزایایی در جهت تامین هزینه‌های درمان خود بهره‌مند شوند که قطعا حق آنها هم بوده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تصریح کرد: بی‌تردید بیماران خاص به دلیل شرایطی که دارند باید مورد عنایت ویژه‌ای قرار بگیرند، بنابراین اگر وزارت بهداشت از تامین هزینه‌های این قبیل بیماران سر باز می‌زند، امری خلاف قانون و اخلاق انجام داده است.

وی یادآورشد: مجلس به این دلیل از طرح تحول سلامت حمایت کرد که قرار بود اجرای آن باعث افزایش سطح خدمات و دسترسی بیماران به امکانات درمانی شود، همچنین دریافتی از جیب مردم کاهش پیدا کند.

هاشمی تاکیدکرد: هم‌اکنون انتظار می‌رود که مسئولان حوزه سلامت به گونه‌ای اقدام کنند تا در روند اجرای طرح تحول سلامت بخشی از بیماران به دلیل کاهش سطح خدمات دچار عوارض نشوند، چرا که قطعا این اقدام ظلم مضاعف و اقدامی در تضاد با مفاد طرح تحول سلامت محسوب می‌شود.

کد خبر 4235324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • گلاره کرمانشاه GB ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۵
      0 0
      داروی xtandi برای درمان بیماری پدرم ضروریه مشابه ایرانی تاثیر ندارد و این دارو توسط هیچ بیمه ای پوشش داده نمی شود دولت جز لیست فارماکوپه نیست و متاسفانه ما از بازار آزاد نه میلیون هر بسته رو می خریم