پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۱۵

طی مراسمی؛

۱۰۰ نفر از ایثارگران صنعت برق و آب در خراسان جنوبی تجلیل شدند

۱۰۰ نفر از  ایثارگران صنعت برق و آب در خراسان جنوبی تجلیل شدند

بیرجند- طی مراسمی بیش از ۱۰۰ نفر از ایثارگران صنعت برق و آب در خراسان جنوبی تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی پیش از ظهر شنبه بیش از ۱۰۰ نفر از ایثارگران صنعت آب و برق خراسان جنوبی تجلیل شدند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در این جلسه بیان کرد: همه مردم و مسئولان در مقابل خانواده های شهدا رسالت سنگینی بر عهده دارند.

محمد ابراهیم شرکاء با بیان اینکه خانواده شهدا الگوهایی جاودانه برای ملت ایران هستند، افزود: تجلیل از ایثارگران، تجلیل از مردانگی و مروت است.

وی بیان کرد: اگر امروز مسئولان می توانند در عرصه های مختلف بین المللی از ملت دفاع کنند، به واسطه خون هزاران شهید و فداکاری هزاران رزمنده است.

شرکا با اشاره به سخنان رهبری پیرامون مقام شهدا، اظهار کرد: این رهبر فرزانه می فرماید: «در عالم ملکوت، علما با حسرت به جایگاه شهدا نگاه می کنند».

امام جمعه درمیان هم در این جلسه بیان کرد: خراسان جنوبی علی رغم داشتن ظرفیت ها و پتانسیل ها، محروم مانده است.

حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه باید سرمایه گذاران را حمایت کنیم، اظهار کرد: در حال حاضر مالیات های گزاف و سود کلان بانکی رنج زیادی را متحمل سرمایه گذاران می کند.

کد خبر 4235583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha