پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۱۰

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه به مهر خبر داد:

استمراربارش‌ها تا اواخر هفته دراستان کرمانشاه/آبگرفتگی معابرعمومی

استمراربارش‌ها تا اواخر هفته دراستان کرمانشاه/آبگرفتگی معابرعمومی

کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، از استمرار بارندگی‌ها در استان تا اواخر هفته جاری و آبگرفتگی معابر عمومی خبر داد.

محمدخسروی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین پیش بینی صورت گرفته از وضعیت هوای استان کرمانشاه گفت: بر اساس بررسی آخرین داده های هواشناسی در ادامه گذر متناوب امواج ناپایدار سامانه حاکم در جو منطقه، هوای استان همچنان تا روز چهارشنبه در بعضی ساعات همراه با بارندگی، گاهی اوقات وزش باد، رعدوبرق و احتمالاً تگرگ پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: بارندگی که امروز و امشب نمود بیشتری دارد، باعث آبگرفتگی معابر عمومی خواهد شد.

 وی گفت: در روز یکشنبه تا اوایل روز دوشنبه، در برخی نقاط مه صبحگاهی و بارش خفیف و پراکنده باران، پدیده های قابل ذکر در سطح استان خواهند بود.

این مسئول افزود: به دنبال این وضعیت، در روزهای دوشنبه و سه شنبه مجدداً شاهد بارندگی همراه با وزش باد و رعد و برق در سطح استان خواهیم بود.

 خسروی ادامه داد: بارش که در نواحی شمال غرب و غربی استان شدت بیشتری خواهد داشت، سبب آبگرفتگی معابر عمومی و  احتمالاً بالا آمدن آب رودخانه ها در استان به ویژه در مناطق یاد شده، می شود.

وی خاطرنشان کرد: بارندگی طی مدت استقرار سامانه مذکور، علاوه بر ارتفاعات احتمالاً در برخی از نواحی سردسیر به شکل برف نیز مشاهده خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: در روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته نیز پدیده قابل توجهی برای سطح استان پیش بینی نمی‌شود.

کد خبر 4235602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha