۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴

چهار وظیفه اصلی وزارت علوم در حوزه استعدادهای درخشان اعلام شد

چهار وظیفه اصلی وزارت علوم در حوزه استعدادهای درخشان اعلام شد

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم از شناسایی حمایت، پرورش و هدایت استعداد ها توسط حوزه استعدادهای درخشان این وزارتخانه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد رضا آهنچیان، در اولین نشست با نمایندگان حوزه استعداد های درخشان در دانشگاه ها که با هدف تبادل تجربیات و رویکردها و نوآوری در این حوزه وتوسعه بخش پرورش و هدایت استعداد های درخشان برگزار شد، گفت: شناسایی، حمایت، پرورش و هدایت استعداد های درخشان چهار وظیفه اصلی وزارت علوم در حوزه استعدادهای درخشان به شمار می رود.

وی ادامه داد: تاکنون بیشتر تمرکز و تاکید دانشگاه ها روی بخش شناسایی و حمایت این استعدادها بوده و ما امیدواریم با هم اندیشی وتبادل اطلاعات با مسئولان این حوزه در دانشگاه ها بتوانیم در بخش پرورش و هدایت استعدادهای درخشان هم به پیشرفت بهتری دست پیدا کنیم.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم در ادامه با اشاره به فضای منتقدانه ای که در بحث نظام جامع آموزش کشور در ارتباط با پرورش استعدادهای درخشان در جامعه آغاز شده افزود: این بحث منتقدانه از آموزش و پرورش کشور شروع شده و همراه با بسته شدن مدارس فرزانگان بوده و در زمینه نحوه شناسایی استعدادهای درخشان هم منتقدین زیادی هستند.

وی افزود: طی سال های گذشته ما بیشتر تمرکز را در حوزه شناسایی این استعدادها متمرکز کرده ایم و در زمینه هدایت و پرورش داوطلبان کار مهمی صورت نداده ایم که باید حتما تاکید و نیروی خود را در این زمینه متمرکز کنیم.

آهنچیان با بیان پنج فعالیت مهم در دولت دوازدهم در حوزه استعدادهای درخشان گفت: اولین و مهم ترین فعالیت ما در این حوزه باید تعریف و ساخت چشم اندازی در استعدادهای درخشان باشد و باید این چشم انداز در گروه ها در دانشگاه ها تعریف و ایجاد شود تا بتوانیم به پرورش و هدایت استعدادهای درخشان کمک کنیم.

وی فعالیت بعدی در این حوزه را شناسایی اولویت ها برشمرد و گفت: قاعدتاما در این حوزه اهداف بسیاری را مد نظر داریم ولی باید بدانیم با توجه به اهداف، اولویت های ما کدامند ودر این زمینه از معاونت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی هم کمک بگیریم و در اولویت ها از پیشنهادات استفاده کنیم.

آهنچیان به فعالیت مهم دیگری در این زمینه اشاره کرد و گفت: شبکه سازی از کار های بنیادین در این حوزه به شمار می رود وباید شبکه سازی را گسترش دهیم و شبکه های بین دانشگاهی ایجاد شود تا افراد نخبه در دانشگاهای مختلف با هم تبادل نظر و تجربه داشته باشند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی آخرین فعالیت در حوزه استعدادهای درخشان را فرهنگ سازی عنوان کرد و گفت: باید فرهنگی را بنا گذاریم تا فرد جنبه تک بعدی نداشته باشد و در زمینه های ورزشی و فرهنگی هم فعالیت هایی برای نخبگان فراهم کنیم و برنامه جامعی در جهت پرورش استعدادهای درخشان داشته باشیم.

کد خبر 4237664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha