به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان بعد از ظهر امروز دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه هشترود که در محل اداره آموزش و پرورش برگزار شد، افزود: امروزه توجه اکثر کشورها به امر سرمایه های انسانی می باشد و در این راستا پنج درصد از تولید ناخالص ملی خود را در امر آموزش هزینه می کنند و این در حالیست که این مقدار در کشور ما سه در صد است که از شاخص و نُرم جهانی خیلی پایین بوده و تفاوت فاحشی دارد.
وی گفت: تا زمانی که معلم وظیفه ذاتی خود را بصورت صحیح انجام ندهد شاهد هیچ گونه تغییر و توسعه در جامعه نخواهیم بود.
وی خاطر نشان کرد: افراد بی سواد عامل عقب ماندگی ما و رشد و توسعه کشور ما محسوب می شود که این مورد باز لزوم توجه به امر آموزش را بیش از پیش مشخص تر می کند.
وی در پایان یاد آور شد: اگر فردی در جامعه دچار انحراف میشود ما مسئول هستیم و ما کم کاری کرده ایم زیرا وظیفه خود را بصورت احسنت انجام نداده ایم.
نظر شما