پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۵۲

در ۱۱ ماهه نخست سال جاری؛

بیش از ۱۵۵ هزار شناسنامه جدید برای شهروندان گیلان صادر شد

بیش از ۱۵۵ هزار شناسنامه جدید برای شهروندان گیلان صادر شد

رشت-مدیرکل ثبت احوال گیلان گفت: از ابتدای سال۹۶ تا پایان بهمن ماه جاری ۱۵۵ هزار و ۸۶۵ فقره شناسنامه جدید برای شهروندان گیلانی صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم روحانی فر پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تعداد شناسنامه های صادر شده برای شهروندان گیلانی، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه ۱۵۵ هزار و ۸۶۵ فقره شناسنامه جدید برای گیلانیان صادر شده است.

وی با بیان اینکه در زمینه صدور کارت ملی هوشمند نیز استان گیلان جزء ۱۰ استان برتر کشور محسوب می شود، افزود: از ابتدای اجرای طرح صدور کارت های ملی هوشمند تا پایان بهمن ماه جاری در استان گیلان یک میلیون ۳۶۹ هزار و ۹۱ کارت ملی هوشمند درخواست ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال گیلان با اشاره به اینکه این میزان از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۴۹۹ هزار و ۳۶۱ نفر بوده است، گفت : ۹۲ دفتر در قالب ۳۸۲ ایستگاه برای صدور کارت ملی هوشمند در سطح استان گیلان فعالیت می کنند.

وی تعداد واجدین شرایط بالای ۱۵ سال دریافت کارت ملی هوشمند در سطح استان گیلان را دو میلیون و ۸۰ هزار نفر برشمرد و تصریح کرد: تاکنون برای بیش از یک‌ میلیون نفرکارت ملی هوشمند صادر شده است.

 روحانی فر در ادامه همچنین به تعداد ولادت در استان نیز اشاره کرد و یادآورشد: ۲۶ هزار و ۹۸۱ مورد ولادت از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه در استان به ثبت رسیده که درصد ثبت در تاریخ مقرر اعلام واقعه ولادت در استان ۹۹.۸درصد است.

 وی با بیان اینکه نام ائمه اطهار در میان دختران و پسران بیشترین نام انتخابی است، خاطرنشان کرد: فاطمه، نازنین زهرا و زهرا در بین دختران و امیرعلی، ابوالفضل و محمدطاها در میان پسران بیشترین نام انتخابی در استان گیلان هستند.

به گفته این مسئول براساس آمارهای موجود میزان ثبت طلاق در ۱۱ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز کاهش یافته است.

کد خبر 4238475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha