پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۴۵

رئیس فدراسیون گلف در گفتگو با مهر:

بدنبال توسعه گلف در استانها هستیم/ لیگ بانوان را هم فعال می کنیم

بدنبال توسعه گلف در استانها هستیم/ لیگ بانوان را هم فعال می کنیم

بعد از راه اندازی لیگ گلف مردان در کشور، فدارسیون گلف ایران به دنبال توسعه استان ها و راهیابی آنها به مسابقات قهرمان کشوری و راه اندازی لیگ بانوان می باشد.

عیسی اسحاقی رئیس فدراسیون گلف در گفتگوبا خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: رقابتهای لیگ گلف مردان از اول دی ماه در کشور آغاز خواهد شد که به دلیل بارندگی های مکرر در پایتخت،  دیدار بین هیئت گلف قم و دانشگاه آزاد تهران تا اطلاع ثانوی به تعویق می افتد. این احتمال وجود دارد که این دیدار معوقه در ماههای آخر سال برگزار شود ولی لغو نخواهد شد.

وی درادامه اظهار داشت: تیمهای دانشگاه آزاد مسجد سلیمان، نفت مسجد سلیمان، حفاری اهواز، شهرداری اهواز، پارسیان جنوب اهواز، هیئت خوزستان، پالایش نفت آبادان و نقش جهان اصفهان از جمله شرکت کنندگان این دوره از مسابقات هستند که به دلیل قرار گیری در منطقه جنوب کشور از نظر آب وهوایی هیچ مشکلی در برگزاری مسابقات آنها نداریم.

اسحاقی با بیان اینکه فدراسیون به دنبال توسعه این رشته دراستانها و پیوستن آنها به رقابتهای لیگ و قهرمان کشوری است،  تصریح کرد: ما در حال حاضر تنها 7 استان را در رشته گلف فعال کرده ایم که از بین این استانها، پنج استان هم دربخش بانوان وهم مردان فعال شده اند و مطمئنا با سیاست توسعه ای گلف در کشور شاهد حضورباشگاههای دو استان لرستان و فارس در دوره بعدی لیگ مردان خواهیم بود.  

وی با اشاره به اینکه از سالهای آینده لیگ بانوان هم راه اندازی خواهد شد، گفت: از نظر فنی رقابتهای بانوان با مردان تفاوت های زیادی دارند ، ضربه های آنها به توپ از نظر تکنیکی فرق دارد بنابراین نمی توانیم هر دو مسابقه را در یک زمان برگزار کنیم و یا امتیازات آن را با هم محاسبه نمائیم وشاید به همین لحاظ منتظر هستیم تا روند رشد بانوان در کشور سریعتر شود تا برنامه ریزی بهتر و منسجم تری را برای مسابقات لیگ بانوان تدوین کنیم.

کد خبر 423882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha