پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۰۹

شهردار اراک:

ساماندهی میادین توزیع میوه و تره بار اراک در دستور کار قرار دارد

ساماندهی میادین توزیع میوه و تره بار اراک در دستور کار قرار دارد

اراک- شهردار اراک گفت: ساماندهی مراکز توزیع میوه و تره بار شهر اراک در دستور کار قرار دارد و این صنف باید به مکان های مناسب و بازارچه های معین انتقال داده شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، داود تاجران پیش از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان مرکزی در اراک، با اشاره به بی سر و سامانی میادین توزیع میوه در سطح شهر اراک اظهار داشت: مسئولیت میدان تره بار در تمامی شهرها بر عهده شهرداری است اما متاسفانه میدان مادر تره بار شهر اراک در یک بازه از زمان به بخش دیگری واگذار شده که درخواست داریم در روند تولی گری آن تجدید نظر شود.

وی افزود: در میدان تره بار مادر شهر اراک زون صنعتی مورد مطالعه و پیش بینی قرار نگرفته، در صورتی که این مسئله برای سایر شهرهای کشور یکی از اصلی ترین موارد بوده است به گونه ای که اگر میوه فروشان اقلام خریداری شده را ظرف مدت مجاز سلامت کالا به فروش نرسانند، این اقلام را عودت داده و سریعا توسط صنایع تبدیلی تحویل گرفته می شوند.

شهردار کلانشهر اراک خاطرنشان کرد: کشورهای اسپانیا، فرانسه و انگلیس در روند توزیع اقلام مصرفی مانند میوه و پروتئین مراکز عرضه ساماندهی شده ای دارند که ما نیز می توانیم از آنها الگوبرداری کنیم، خوشبختانه توانسته ایم برای پنج منطقه از شهر اراک تفاهم نامه ای منعقد کنیم و براساس آن مراکز عرضه میوه را در مکان های مذکور ساماندهی کنیم.

تاجران تصریح کرد: مراکز توزیع میوه ای که برای ساماندهی آنها قرارداد منعقد شده دارای فضای مناسب برای اسکان مراکز توزیع و همچنین فضای پارک ماشین هستند و همچنین در گره های ترافیکی شهر قرار ندارند.

وی ادامه داد: برای ساماندهی فضای شهری و اماکن توزیع میوه درحال تهیه طرح هستیم و امیدواریم که هرچه سریعتر به مرحله عملیاتی شدن برسد، همچنین استقرار کیوسک ها برای تامین مایحتاج مسافران در میدان ورودی شهر بسیار نامناسب است و در حال رسیدگی و ساماندهی به اینگونه اماکن بی اصول هستیم.

شهردار کلانشهر اراک عنوان کرد: تحقق حقوق شهروندی نیازمند هماهنگی بین دستگاهی است، به طور مثال ساماندهی مراکز توزیع میوه خیابان امام خمینی(ره)، با همکاری بین بخشی میان شهرداری و میراث فرهنگی انجام شدنی است.

تاجران اضافه کرد: در صورت بازسازی مراکز توزیع میوه خیابان امام خمینی(ره) اراک، دیگر مجوز فعالیت میوه فروشی در آن داده نمی شود و این مراکز به بازارچه هایی معین تغییر مکان می دهند.

کد خبر 4238873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha