پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۰۵

وزیر علوم به مهر خبر داد؛

اگر دلیل مهمی نباشد روسای دانشگاهها را تغییر نمی‌دهیم

اگر دلیل مهمی نباشد روسای دانشگاهها را تغییر نمی‌دهیم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: انتصابات روسای دانشگاه ها به صورت طبیعی انجام می شود و اگر دلیل قطعی و مهمی برای تغییر نداشته باشیم برای تغییر آنان ورود نمی کنیم.

منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتقاد برخی از نمایندگان مجلس به عملکرد وی در برخی از موارد مانند انتصابات و مسائل فرهنگی دانشگاه ها گفت: دوستان به هرحال اظهار نظر می کنند و ما نیز از نظرات آنان استفاده می کنیم.

وی ادامه داد: معمولا در اجرا مسایلی است که به خوبی اطلاع رسانی نمی شود یا احیانا نظرات خاصی است که در اجرا، براحتی شاید نتوان آن را انجام داد، لذا این اختلاف نظرات و سلیقه ها به ما کمک می کند تا استفاده مثبت از آن داشته باشیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به انتصابات روسای دانشگاه ها گفت: انتصابات به صورت طبیعی انجام می شود روسای دانشگاه ها چهار سال حکم دارند و اگر دلیل قطعی و مهمی برای تغییر نداشته باشیم برای تغییر آنان ورود پیدا نمی کنیم.

وی ادامه داد: در انتصابات هم رئیس دانشگاه باید دارای شرایط مختلفی داشته باشد بنابراین سعی می کنیم کسانی را منصوب کنیم که بهترین گزینه باشند.  

کد خبر 4239252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha