به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مالکی ظهر امروز در هفتمین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۷۰ درصد، ۲۴ مصوبه اقتصاد مقاومتی استان تاکنون اجرایی شده و بقیه نیز در دست اجراست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان افزود: در سال جاری ۵۶ پروژه از سوی دستگاههای اجرایی استان در راستای برنامه های ۱۲ گانه اقتصاد مقاومتی به این سازمان ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: مقرر شده که اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل ۵ پروژه اولویت دار و کلان استان در بحث اقتصاد مقاومتی همچون راه آهن و بندر شهید بهشتی چابهار و غیره از محل صندوق توسعه ملی اختصاص پیدا کند.
مالکی با اشاره به نیاز ۷۰ درصدی اعتبارات اختصاصی صندوق توسعه ملی به استان در حوزه راه و شهرسازی گفت: بسته جامع اقتصاد مقاومتی استان در حوزه حمل و نقل و راه و شهرسازی تدوین و به وزارت راه و شهرسازی جهت برنامه ریزی ارسال شده است.
نظر شما