پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۰۰

مدیرکل استاندارد کردستان:

۵۳ واحدتولیدمصالح ساختمانی کردستان پروانه استاندارد ندارند

۵۳ واحدتولیدمصالح ساختمانی کردستان پروانه استاندارد ندارند

سنندج- مدیرکل استاندارد کردستان با اعلام اینکه ۵۳ واحدتولیدمصالح ساختمانی کردستان پروانه استاندارد نداردند،گفت: امسال ۱۰ واحدتولید مصالح ساختمانی در استان پلمپ شده است.

به گزارش خبرنگارمهر، منصور لهونیان امروز پنج شنبه در جلسه شورای استاندارد استان به عملکرد اداره کل استاندارد استان در ۱۱ ماهه سال جاری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲۹۴ واحد تولیدی در استان تحت پوشش استاندارد  و ۴۷۷ فرآورده تولیدی در این واحدها مشمول پروانه استاندارد هستند.

وی با اشاره به اینکه ۶۲ پروانه اجباری در ۱۱ ماهه امسال در استان صادر شده است، عنوان کرد: در این مدت ۳۸ پروانه تعلیق و ۱۶ پروانه هم ابطال شده است.

وی ادامه داد: هزار و ۸۷۵ مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی، خدماتی، آزمایشگاهی و آسانسور و شهربازی انجام شده است.

مدیرکل استاندارد کردستان اظهارداشت: در این ۱۱ ماهه هزار و ۸۰ مورد بازرسب از واحدهای تولیدی در راستای نظارت بر اجرای استاندارد در این واحدها انجام شده که بیشترین مربوط به واحدهای مستقر در شهرستان سقز و کمترین هم واحدهای  دهگلان و بیجار بوده است.

لهونیان اضافه کرد: در راستای طرح  اجرای هماهنگ استانداردها(طاها) ۶هزارو ۱۴۷ بازرسی و ۲۵ گشت مشترک انجام شده است.

وی عنوان کرد: در نتیجه بازرسی های انجام شده ۱۳۵ کالای فاقد کیفیت جمع آوری و ۹۶ قلم کالای معیوب و بی کیفیت معدوم شده است.

وی ادامه داد: در این مدت ۸۲ گشت مشترک مصنوعات طلا و بازرسی از ۵۴۴ واحد  انجام شده که در نتیجه آن ۱۱۶۰ گرم طلای بدون کدشناسایی قیچی شده است.

مدیرکل استاندارد کردستان با اشاره به اینکه تعداد واحدهای تولید مصللح ساختمانی در استان ۲۵۸ واحد است، گفت: از این تعداد ۱۵۴ واخد فعال و ۱۰۱ واحد هم دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند.

لهونیان با اشاره به اینکه ۵۳ واحد تولید مصالح استان فاقد پروانه استاندارد هستند، افزود: ۳۰۱ نمونه مصالح ساختمانی در ۱۱ ماهه امسال آزمون شده که ۱۶۵ نمونه منطبق با استاندارد و ۱۳۶ نمونه‌هم نامنطبق بوده است.

وی عنوان کرد: در ۱۱ ماهه امسال ۱۰ واحد تولید مصالح ساختمانی استان پلمپ شده و در سال گذشته هم ۲۵ واحد پلمپ شده بود.

کد خبر 4240525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha