پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران مطرح کرد:

تلاش برای احیای ۱۸هزار درخت در خیابان ولیعصر(عج)

تلاش برای احیای ۱۸هزار درخت در خیابان ولیعصر(عج)

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از احیاء و ساماندهی درختان خیابان ولیعصر(عج) خبر داد و افزود: ‌در فاز اول این طرح ۷۴۰ اصله درخت جایگزین درختان مبتلا به قارچ سرطان رنگی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی مختاری در تشریح عمر مفید درختان، گفت: عمر مفید یک درخت تا زمانی که پوسیدگی آن آغاز و در مرحله بعد خشک می‌شود تلقی می‌شود. بی‌تردید عوارض تغییر اقلیم، کاهش منابع آبی و از طرفی افزایش جمعیت در شهرها شرایط سختی را برای درختان ایجاد کرده است. در این میان درختان خیابان ولیعصر که باید به عنوان شایسته‌ترین خیابان تهران از صلابت و طراوت برخوردار باشند، دچار تنش‌های متعددی ظرف سال‌های گذشته شده‌اند.

وی ادامه داد: علیرغم اقدامات شهرداری برای حفظ درختان خیابان ولیعصر، شدت تنش به حدی بوده که مجبور شدیم برخی از آنها را به دلیل ابتلا به نوعی قارچ به نام سرطان رنگی جایگزین کنیم لذا شهرداری تهران می‌کوشد درختانی که امکان احیای آنها وجود ندارد را با درختان شاداب و سالم جایگزین کند.

وی تاکید کرد: مرحله اول طرح احیاء و جایگزینی درختان خیابان ولیعصر امروز (جمعه) با حضور شهردار تهران آغاز می‌شود و این آغاز طرحی است که ان‌شاءالله با اجرای آن شادابی و طراوت به خیابان ولیعصر بازگردانده می‌شود. تمامی این طرح توسط کارشناسان داخلی و مطالعات و تولیدات داخلی انجام می‌شود.

وی در تشریح برنامه‌های شهرداری تهران برای هفته منابع طبیعی، تصریح کرد: شهرداری تهران در این هفته با هدف احیای فضای سبز شهر تهران برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده که در نخستین روز آن یعنی امروز (جمعه) ۷۴۰ درخت کهنسال با قدمت ۱۲ تا ۱۹ سال در جنوب محور ولیعصر و در دو طرف این خیابان غرس می‌شود.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اینکه در سال ۱۳۰۸ کاشت درختان چنار در خیابان ولیعصر به طول ۱۸ کیلومتر در دو مسیر رفت و برگشت آغاز شده است، افزود: بر اساس آنچه که در تاریخ به آن اشاره شده، در دو طرف این خیابان در سال ۱۳۲۰ به طول هر دو متر یک درخت چنار کاشته شده و به این ترتیب در مسیر رفت ۹۰۰۰ درخت چنار و در مسیر برگشت نیز ۹۰۰۰ درخت دیگر یعنی مجموعا ۱۸ هزار درخت چنار کاشته شده است. در حال حاضر نیز در سطح این خیابان ۱۵ هزار و ۵۲۰ اصله درخت چنار وجود دارد که برخی از آنها به قارچ سرطان رنگی مبتلا شده‌اند و باید جایگزین شوند.

وی تاکید کرد: با دستور شهردار تهران احیاء و ساماندهی درختان خیابان ولیعصر در اولویت کاری سازمان بوستان‌ها قرار گرفته و برابر همین دستور در ایام هفته منابع طبیعی هر روز مراسم ویژه‌ای برای کاشت درخت در سطح تهران برگزار می‌شود.

وی در تشریح برنامه‌های شهرداری تهران در هفته درختکاری افزود: فردا (شنبه) کاشت درخت دانش را با حضور وزرای وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم و تحقیقات در اردوگاه شهید باهنر خواهیم داشت و روز یکشنبه با حضور وزیر ارشاد در باغ هنرمندان مراسم کاشت درخت انجام خواهد شد. درخت ایثار نیز در روز دوشنبه با حضور رییس بنیاد امور ایثارگران کاشته خواهد شد و روز سه‌شنبه ۱۵ اسفند ماه هم با حضور رییس‌جمهور و شهردار تهران پروژه جنگل کاری ۱۲۰۰ هکتاری همراه با آبیاری قطره‌ای انجام خواهد شد. در روز چهارشنبه درخت امید با حضور وزیر بهداشت و روز پنجشنبه درخت صلح و دوستی با حضور وزیر امور خارجه کاشته خواهند شد. در روز جمعه نیز درخت مادر با حضور معاون زنان رییس‌جمهور در بوستان بهشت مادران کاشته خواهد شد.

کد خبر 4241209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha