پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۴۸

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان:

اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی کشور در بندرعباس برگزار شد

اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی کشور در بندرعباس برگزار شد

بندرعباس - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان گفت: اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویی کشور در بندرعباس برگزار شد.

موسی جاودان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اولین دوره مسابقات مناظره اشتغال و کار آفرینی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور. به میزبانی استان هرمزگان برگزار شد، بیان داشت: این برنامه با مشارکت ۸۸ نفر، ۲۲ تیم از ۱۷ استان کشور از ۱۳ تا ۱۶ اسفندماه در استان هرمزگان شهر بندرعباس به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در حال برگزاری است.

جاودان  توضیح داد: هدف از این برنامه فرهنگ سازی گفتگوی عقلانی منطقی و بررسی مسائل و مشکلات اجتماعی از طریق ارائه و نقد نظرات مخالف و موافق می باشد. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افزود: مناظره کار چالش برانگیزی است و در صورتی که افراد مناظره کننده نتوانند بر هیجان های خود غلبه کنند ، ممکن است بحث به شکل تدافعی و منازعه منجر شود. لذا، پیام این برنامه ترویج فرهنگ گفتگو و بررسی مشکلات اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی از طریق نظریه های علمی و بر اساس آمار واقعی می باشد .

جاودان فقدان فرهنگ نقد و مناظره را آسیب زا دانست و گفت: در شرایطی که دانشگاه نتواند از طریق ترویج فرهنگ گفتگوی عقلانی منطقی به بررسی دلایل علی و واقعی عوامل و پدیده ها بپردازد، عوامگرایان با وعده و وعیدهایی که نه توانش دارند نه مبنای علمی و علی دارد نظر  مردم جامعه را به سوی خود جلب می کنند و این موضوع باعث آسیب رسانی به پیشرفت و بنیان جامعه می شود.

وی عنوان کرد: از این رو، اگر دانشگاه بتواند آحاد مردم جامعه را با فرهنگ مناظره و تفکر انتقادی بیشتر آگاه و آشنا سازد،در گفتار ، کردار و تصمیم گیری خود بر مبنای شناخت درست و پیامدهای واقعی آن تنظیم می کنند. بنا بر این، هنگامی که مردم جامعه بر اساس شناخت مبتنی بر  عوامل علت و معلولی و نه شعارهای هیجانی و عوامگرایی تصمیم گیری و رفتار نماید، کمتر دچار آسیب و مشکل می کرد.

جاودان خاطرنشان کرد: از این رو، یکی از مهمترین، راه حل های ممکن به تقویت فرهنگ گفتگوی مسالمت آمیز و فرهنگ سازی شغلی توجه به نظرات افراد صاحب‌نظر، علمی و بیان آن به طور شفاف و روشن است.

کد خبر 4243944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha