پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

پیشروی ارتش سوریه در عمق غوطه شرقی

پیشروی ارتش سوریه در عمق غوطه شرقی

منابع سوری با اشاره به پیشروی های ارتش سوریه در عمق غوطه شرقی از آزادی سازی این منطقه از لوث تروریستها در آینده نزدیک خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یک افسر ارتش سوریه با درجه سرهنگ اعلام کرد که ساکنان غوطه شرقی در آینده بسیار نزدیک به آغوش کشور باز خواهند گشت.

از سوی دیگر شبکه الاخباریه سوریه گزارش داد: ارتش سوریه هم اکنون در حال پیشروی در عمق غوطه شرقی دمشق است و پیشروی های جدیدی ضد تروریستها جبهه النصره و گروههای مرتبط با آن به دست آمده است.

خبرنگار الاخباریه سوریه از ورودی ها مسرابا اعلام کرد: ارتش سوریه در حال تقسیم غوطه به دو بخش است اما این تاکنون رخ نداده است و نیروهایی که از مسرابا در حال پیشروی هستند هنوز با نیروهای موجود در اداره مرکبات دست نداده اند(ملحق نشده اند). اما با پیشروی ارتش سوریه در شهرک های مسرابا، مدیره و بیت سوا؛ دوما کاملا جدا خواهد افتاد و تروریستها در غوطه شرقی هم محاصره خواهند شد. منطقه باقیمانده ۷۰ درصد از مساحت غوطه شرقی را تشکیل می دهد که صحنه عملیات است. ارتش سوریه به دنبال جدا کردن حرستا از دوما از سمت مزارع و محاصره اداره مرکبات است.

بر اساس گزارش شبکه الاخباریه سوریه؛ در حرستا احرار الشام حضور دارند و فقط ۱.۵ کیلومتر در برابر ارتش سوریه قرار دارد تا حرستا از دیگر مناطق غوطه شرقی جدا شود و در صورتی که نیروها از جنوب و شمال از اطراف مزارع کرم الرصاص به یکدیگر ملحق شوند حرستا تاثیر خود را از دست خواهد داد و منطقه ای سقوط کرده از نظر حجم آتشباری محسوب می شود.

کد خبر 4246202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha