پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۲۳

نیویورک تایمز :

آمریکا اسناد محرمانه خود را در پایان ماه جاری منتشر می کند

آمریکا در پایان ماه جاری میلادی اسناد محرمانه خود با قدمت 25 سال و بیشتر از آن را منتشر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، با به پایان رسیدن ماه جاری میلادی اسناد محرمانه ای که به مدت 25 سال یا بیشتر در آرشیوهای مخفی آمریکا نگهداری می شده منتشر می شود.

بر همین اساس در نیمه شب 31 دسامبر میلیون ها سند محرمانه از جمله اسناد محرمانه اف.بی آی در زمان جنگ سرد که پیش از این افشای آنها ممنوع شده بود منتشر می شود.

بر اساس این گزارش محققان و مورخان زیادی در زمان ریاست جمهوری کلینتون درخواست انتشار برخی از این اسناد را داده بودند که در آن زمان با این در خواست موافقت نشده بود و دولت بوش نیز تا کنون با انتشار آنها مخالفت کرده بود اما فشار مورخان و مراکز تحقیقاتی موجب شده تا بوش با انتشار این اسناد موافقت کند.

لازم به ذکر است برخی از اسناد قدیمی شامل این طرح نشده و در پایان ماه منتشر نمی شوند.

در پی  انتشار این خبر محققان و مورخان آمریکایی از این اقدام ابراز رضایت کرده و گفته اند با انتشار این اسناد عبارت "آزادی اطلاعات " به طور کامل معنا می شود.

در همین رابطه توماس اس. بلنتون، رئیس آرشیو محرمانه اسناد ملی آمریکا در دانشگاه جورج واشنگتن، اعلام کرد: انتشار این اسناد نوعی پالایش مغزی محسوب می شود و پس از انتشار این اسناد محققان می توانند در مورد مسائلی که در گذشته با تردید اعلام نظر می کردند با اطمینان بیشتری صحبت کنند.  

کد خبر 424626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha