پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۱۵

سرپرست فرمانداری دزفول:

آتش سوزی در تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول کاملاً مهار شد/ رفع کامل خطر 

آتش سوزی در تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول کاملاً مهار شد/ رفع کامل خطر 

 دزفول - سرپرست فرمانداری دزفول گفت: آتش سوزی در تیپ ۲۹۲ زرهی شهید آزادی دزفول در ساعات پایانی چهارشنبه شب به طور کامل مهار شد.

امیرعیسی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حادثه آتش سوزی که ساعت ۲۱:۱۵ دقیقه چهارشنبه شب در زاغه انبار مهمات تیپ ۲۹۲ زرهی شهیدآزادی دزفول  رخ داد با حضور به موقع نیروهای امدادی و آتش ‌نشانی تا پایان شب گذشته و پس از ساعاتی به طور کامل مهار شد.

وی با بیان اینکه در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشده است، افزود: تیم بازرسی و ایمنی این تیپ در حال بررسی علت دقیق وقوع حادثه آتش سوزی است.

سرپرست فرمانداری دزفول بیان کرد: در پی وقوع حادثه آتش سوزی و انفجار مهمات جنگی در تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول، خانواده های ساکن این یگان نظامی برای احتیاط محل سکونت خود را برای ساعاتی ترک کردند که با کنترل و مهار آتش مجددا به خانه های خود بازگشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، وقوع آتش سوزی و انفجارهای پی در پی ناشی در زاغه مهمات جنگی در این یگان نظامی برای ساعاتی موجب ترس و نگرانی مردم شهرهای دزفول و اندیمشک در شامگاه چهارشنبه شد.

در پی وقوع این حادثه علاوه بر نیروهای آتش نشانی و اورژانس دزفول ، چهار تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر از دزفول و یک تیم از اندیمشک به محل حادثه اعزام شدند و سه دستگاه آمبولانس و چهار خودروی پشتیبانی هلال احمر همچنان در منطقه مستقر بوده و در آماده باش کامل بسر می برند.

علت این حادثه در دست بررسی است.

کد خبر 4246546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha