به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، سرهنگ محمدرضا نصیری اظهار داشت: با دریافت اطلاعاتی مبنی بر حمل و جابجایی موادمخدر توسط سوداگران مرگ با خودروهای سنگین، بامداد امروز ماموران پلیس موادمخدر استان در عملیاتی مشترک با ماموران موادمخدر خراسان رضوی حین کنترل خودروهای عبوری در محور های مواصلاتی زاهدان به یک دستگاه تریلر نفتکش مشکوک و خودرو را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از این نفتکش یک تن و ۵۵۲ کیلوگرم تریاک را که به طرز ماهرانه ای در تانکر خودرو جاساز شده بود کشف و یک قاچاقچی را نیز در این راستا دستگیر کردند.
رئیس پلیس مواد مخدر سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با اشراف اطلاعاتی و رصد مداوم باندهای توزیع کننده مواد مخدر اجازه نخواهد داد این افراد سودجو به اهداف پلید خود دست یابند.
نظر شما