پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۳۶

رئیس پلیس آگاهی گلستان:

مجرم خیابان شهدای گرگان دستگیر شد

مجرم خیابان شهدای گرگان دستگیر شد

گرگان- رئیس پلیس آگاهی استان گلستان گفت: مجرم خیابان شهدای گرگان دستگیر و تحویل مقامات قضائی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مروتی، ظهر سه شنبه در نشست خبری فرمانده انتظامی استان اظهار کرد: مجرم خیابان شهدای گرگان پس از مدت‌ها متواری بودن با تیزبینی نیروی انتظامی دستگیر و تحویل مقامات قضائی شد.

وی افزود: این فرد با دریافت مبالغی پول از مردم از حسن نیت و اعتماد آنان سوء استفاده کرد و بعد از مدتی به طور ناگهانی متواری شد که تا اگر چه مدت‌ها محل اختفای وی مشخص نبود، اما پس از تحقیقات نیروی انتظامی و اطلاعاتی شخص مورد نظر شناسایی و دستگیر شد.

مروتی در رابطه با اینکه جرم وی کلاهبرداری بود یا خیر، گفت:  بنا به دلایل اجتماعی از گفتن جرم وی معذوریم اما جرم وی کلاهبرداری اعلام نشده است.  

مروتی در ادامه از روند پیگیری  پرونده قتل کارمند بانک در توسکستان خبر داد و گفت: جسد این فرد که چندی پیش در جاده توسکستان پیدا شده بود برای برسی‌های های اولیه تحویل پزشکی قانونی شد، اگر چه هنوز نمی‌توان جزئیات کاملی از پرونده شرح داد.

وی افزود: پس از پیگیری‌های مدام نیروی انتظامی چند مضنون در همین رابطه دستگیر شدند که پس از جمع بندی اعتراف‌های آنان سرنخ‌هایی از مضنون اصلی به دست آمده است که به محض مشخص شدن اطلاعات آن در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4250996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha