پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۳۵

بروجردی:

دولت انگلیس در ماجرای تعرض به سفارت ایران کوتاهی کرد

دولت انگلیس در ماجرای تعرض به سفارت ایران کوتاهی کرد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:دولت انگلیس در ارتباط با حمله عده ای به سفارت ایران در لندن، کوتاهی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به بحث درباره حمله به سفارت ایران در لندن در جلسه امروز این کمیسیون با سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: در ارتباط با حمله به سفارت ایران در لندن، معتقدم که دولت انگلیس کوتاهی کرده و انگلیسی ها باید بدانند مجلس ما، همان مجلسی است که در مقطعی مصوب کرد، سطح روابط دو کشور پایین بیاید.

وی افزود: انگلیسی ها به گونه ای عمل نکنند که ما بخواهیم برای دفاع از منافع ملی مان، تصمیم دیگری بگیریم.

کد خبر 4251493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ا IR ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۳
      0 0
      ولی ما اصلا کوتاهی نمیکنیم کل مجموعه را کن فیکون می کنیم
    • ناشناس IR ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۳
      0 0
      آقای بروجردی شما که سال هاست رئیس کمیسیون امنیت ملی هستید در مورد حمله به سفارت انگلیس و عربستان در ایران و تخریب آن چه کردید؟ شما چرا کوتاهی کردید در آن حملات و چرا حمله کنندگان را محاکمه نکردید؟