پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۲۲

پاسخ ندادن وزیر ورزش به سوال خبرنگاران در خصوص استعفای رسول خادم

پاسخ ندادن وزیر ورزش به سوال خبرنگاران در خصوص استعفای رسول خادم

گرگان – وزیر ورزش و جوانان سوال خبرنگاران در خصوص استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون کشتی را بی پاسخ گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان صبح پنجشنبه برای برنامه یک روزه خود در استان گلستان وارد گرگان شد و در دو نوبت سوال خبرنگاران در خصوص استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون کشتی را بی پاسخ گذاشت.

سلطانی فر صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه ورزشی نیمه تمام سالن ۶ هزار نفری گرگان در گفتگو با خبرنگاران استان گلستان در خصوص روند تکمیل این پروژه پاسخ داد اما سوال خبرنگاران در خصوص استعفای رئیس فدراسیون کشتی را بی پاسخ گذاشت و محل را ترک کرد.

وزیر ورزش و جوانان همچنین ظهر پنجشنبه پس از نشست هم اندیشی با هیئت‌های ورزشی و سازمان‌های مردم نهاد استان گلستان، حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نبود که پس از اصرار اصحاب رسانه راضی به گفتگو شد و هنگامی که خبرنگاران در خصوص استعفای رئیس فدراسیون کشتی از وی سوال کردند باز هم سوال آنها را جواب نداد و محل را ترک کرد.

لازم به ذکر است؛ رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی دو هفته قبل از سمت خود استعفا داد، وی در مجمع فوق العاده فدراسیون کشتی دلیل استعفایش را حمایت نکردن وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد.

کد خبر 4252717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha