پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹

فرمانده انتظامی مازندران اعلام کرد:

آمادگی ۷۰۰۰ نیروی پلیس مازندران در طرح نوروزی

آمادگی ۷۰۰۰ نیروی پلیس مازندران در طرح نوروزی

ساری - فرمانده انتظامی مازندران گفت: هفت هزار پرسنل نیروی انتظامی در طرح نوروزی پلیس آماده خدمات رسانی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید محمود میرفیضی پیش ازظهر یکشنبه در جلسه شروع به کار ستاد تسهیلات نوروزی از آغاز طرح نوروزی پلیس خبر داد و افزود: این طرح باشعار « آرامش بهاری با نظم و امنیت » از ۲۵ اسفند ماه آغاز شد و ۲۲قرارگاه پلیس در سطح استان برای تامین امنیت آماده خدمات دهی هستند.

وی برقراری امنیت را از وظایف پلیس عنوان کرد و گفت: هزار و ۴۵۰گشت پلیس در قالب های گشت خودرویی، موتوری و پیاده در ایام تعطیلات برای افزایش سطح  امنیت به صورت آماده باش خدمت می کنند.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه ۴۰ درصد گشت های پلیس در حوزه ترافیکی و مابقی در حوزه های انتظامی صورت می گیرد، یادآور شد: پنج هزار همیار پلیس در قالب پلیس های افتخاری، نگهبانان محله و سرایداران علاوه بر پرسنل ناجادر ایام تعطیلات نوروز  به کار گیری خواهند شد.

سردارمیرفیضی استقرار پلیس در اماکن گردشگری و تفرجگاهی پر رفت و آمد را ضروری دانست و به اقدامات فرهنگی پلیس در این نقاط اشاره کردو اظهار داشت: ۱۴ نمایشگاه سیار با هدف پیشگیری و فرهنگ سازی با موضوع آسیب های اجتماعی و مشاوره در این مناطق  فعال خواهند بود.

کد خبر 4254541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha