پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ فروردین ۱۳۹۷، ۲۳:۱۷

در واکنش به اخراج شماری از دیپلماتهای انگلیسی؛

وزیر خارجه انگلیس: واکنش مسکو به اقدامات لندن «مایه تأسف» است!

وزیر خارجه انگلیس: واکنش مسکو به اقدامات لندن «مایه تأسف» است!

وزیر خارجه انگلیس با ابراز تأسف از تصمیم مسکو برای کاهش شمار دیپلماتهای انگلیس در خاک روسیه و رساندن آن به تعداد دیپلماتهای روس در لندن، آن را «واکنشی قابل پیش بینی» خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، سخنگوی وزارت خارجه انگلیس روز جمعه اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور ضمن ابراز تأسف از تصمیم مسکو برای کاستن از شمار دیپلماتهای انگلیس در خاک روسیه جهت برابری با شمار دیپلماتهای این کشور در لندن، اظهار داشت که «بر حسب شیوه برخورد [مقامات] روسیه در گذشته، ما یک چنین واکنشی را [از جانب مسکو] پیش بینی می کردیم».

این سخنگوی وزارت خارجه انگلیس در ادامه مدعی شد: «با این حال، این [شیوه برخورد] در واقعیت تفاوتی ایجاد نمی کند: سوء قصد به جان دو نفر در خاک انگلیس، سوء قصدی که هیچ نتیجه ای نمی توان از آن گرفت جز اینکه دولت روسیه مقصر اصلی این ماجراست. روسیه به طور فاحشی حقوق بین الملل و کنوانسیون تسلیحات شیمیایی را نقض کرده است و اقدامات کشورها در سرتاسر جهان نشانگر عمق نگرانی جامعه بین المللی است».

گفتنی است که اوایل روز جمعه، وزارت امور خارجه روسیه «لاری بریستو» سفیر انگلیس در مسکو را احضار کرد و مراتب «اعتراض شدید دولت روسیه علیه اقدامات تحریک آمیز و بی اساس انگلیس را که سبب اخراج بدون دلیل دیپلماتهای روسیه از خاک شماری از کشورها شده است» به وی اعلام کرد.

وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که مسکو برای همکاری اساسی و مسئولانه با لندن هم بطور دوجانبه و هم در چارچوب مکانیزمهای حقوقی بین المللی برای شناسایی عاملان سوء قصد به جان «سرگئی سکریپال» و دختر وی آمادگی دارد.

کد خبر 4260668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha