پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان خبر داد:

کشف ۳ تن محموله چوب قاچاق در زنجان

کشف ۳ تن محموله چوب قاچاق در زنجان

زنجان-مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از کشف ۳ تن محموله چوب قاچاق در ابتدای سال ۹۷ زنجان خبر داد.

خلیل آقاجانلو در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از ابتدای تعطیلات سال ۹۷ تاکنون نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در قالب ۱۰ اکیپ گشت خودرویی و ۸ اکیپ گشت موتورسوار در عرصه‌های منابع طبیعی اقدام به گشت زنی کردند. 

وی از کشف ۳ تن محموله چوب قاچاق در ابتدای سال ۹۷ در زنجان خبر داد و  گفت: استان زنجان دارای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین‌های مرتعی، کشاورزی و زراعی است و از این میزان یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار شامل مراتع و جنگل ها است و این زمین‌ها شامل ۲۲ درصد مرتع درجه یک، ۳۷ درصد مرتع درجه ۲ و ۴۱ درصد نیز مرتع درجه سه است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: طبق بیانات مکرر مقام معظم رهبری در برخورد قاطعانه با زمین‌خواران و کوه خوران فصل الخطاب بوده و حجت را برای همه تمام کرده است، و از هیچ‌گونه سهل‌انگاری و کم‌کاری در خصوص برخورد با زمین‌خواران و متخلفان عرصه‌های ملی نمی‌گذریم.

وی بر فرهنگ‌سازی از حفاظت منابع طبیعی تأکید کرد و گفت: باید موضوع حفظ منابع طبیعی به یک مطالبه تبدیل شود.

آقاجانلو افزود: قاچاق چوب و قوانین حفاظت از جنگل‌ها جرم کیفری و حقوقی دارد و در استان زنجان گونه‌های اراضی شناسایی‌شده و چوب‌هایی که قرار است قطع شوند نشانه‌گذاری شده و کنترل می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به بحث تقویت یگان حفاظت تأکید کرد و گفت: توجه به این امر مهم باعث کاهش تخلفات می‌شود.

آقاجانلو  به ضریب حفاظتی موجود در استان زنجان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ما  برای هر ۷۰ هزار هکتار یک نفر جنگلبان داریم.

کد خبر 4262198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha