پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۴۵

رئیس سازمان سنجش در گفتگوی اختصاصی با مهر :

حذف مطلق کنکور را قبول نداریم / پذیرش 100 داوطلب معدل یکسان در 40 صندلی دانشگاه غیرممکن است

حذف مطلق کنکور را قبول نداریم / پذیرش 100 داوطلب معدل یکسان در 40 صندلی دانشگاه غیرممکن است

رئیس سازمان سنجش با تاکید بر اینکه مجلس به سئوالات وزارت علوم در خصوص حذف کنکور پاسخ نداده است، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر لایحه ساماندهی کنکور تأکید می کند که آن را به دولت نیز ارائه کرده است و به هیچ عنوان حذف مطلق کنکور را قبول ندارد.

دکتر "عبدالرسول پورعباس" در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ساماندهی کنکور و ارائه آن به صحن علنی مجلس افزود: وزارت علوم در زمینه طرح ساماندهی کنکور مواضع خود را اعلام کرده است و دولت حذف مطلق کنکور را به هیچ عنوان قبول ندارد.

وی با بیان اینکه سوابق تحصیلی به تنهایی نمی تواند عاملی برای پذیرش دانشجو باشد، ادامه داد: همچنین برای بخشی از ظرفیت های دانشگاه های دولتی بر ترکیب آزمون ها مصر هستیم.

رئیس سازمان سنجش گفت: وزارت علوم سئوال های بسیاری را از نمایندگان مجلس در زمینه طرح ساماندهی کنکور مجلس مبنی بر حذف مطلق کنکور در برخی دوره ها و رشته ها و جایگزینی سوابق تحصیلی پرسیده اما این سئوالات بدون جواب باقی مانده است.

وی اظهار داشت : در صورتی که تنها سوابق تحصیلی در پذیرش دانشجو نقش داشته باشد چگونه می توان داوطلبانی را با معدل بالا و یکسان در رشته های اولویت دار با ظرفیت پایین جای داد؟ به عنوان مثال چگونه می توان 100 داوطلب با معدل بالا و یکسان را در 40 صندلی رشته برق دانشگاه صنعتی شریف جای داد؟

پورعباس با بیان اینکه حذف دوره های کاردانی با توجه به 600 تا 700 هزار داوطلب شرکت کننده غیرقابل قبول است، گفت: حذف کنکور دوره های کاردانی و رشته هایی که از مطلوبیت چندانی برخوردار نیستند، بر اساس آنچه نمایندگان مجلس اعلام می کنند، فاجعه است. سازمان سنجش و وزارت علوم نمی توانند در این زمینه دانشگاه آزاد را ملاک عمل قرار دهند.

وی ادامه داد: داوطبان دوره های کاردانی در کنکور سراسری معدل های بالایی دارند و دروس آنها از تنوع زیادی برخوردار است و نمی توان تنها معیار پذیرش در این دوره ها را سوابق تحصیلی قرار داد.

رئیس سازمان سنجش گفت: وزارت علوم نیز لایحه خود را به دولت ارائه داده تا دولت آن را نهایی کند. 

کد خبر 426847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha