علی پناهی در گفت وگو با خبرنگار مهر به میزان بارش باران در کردستان اشاره کرد و گفت: پیامد سامانه بارشی که از اواخر روز سه شنبه هفته جاری وارد استان شده، رگبار باران و رعد و برق و تگرگ در سطح استان بود.
وی با اشاره به اینکه تا صبح امروز بارش تگرگ در شهرستان های سروآباد و کامیاران گزارش شده است، عنوان کرد: پیش بینی شده تا دوشنبه هفته آینده در برخی نقاط استان رعد و برق و احتمال بارش تگرگ را داشته باشیم.
وی میزان بارش باران در ایستگاه فرودگاه سنندج را ۵۰ میلی متر و در ایستگاه داخل شهر را ۶۱ میلی متر ذکر کرد و افزود: میزان بارش ثبت شده تا ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح امروز در ایستگاه هواشناسی قروه ۱۸ میلی متر، بیجار ۱۷، سقز ۵، مریوان ۱۷، زرینه ۱۲، بانه ۳، کامیاران ۶۴، هزارکانیان ۳۴، سلین ۴۲ و سروآباد ۴۱ میلی متر بوده است.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی کردستان ادامه داد: میزان بارش باران در ایستگاه گل تپه ۸ میلی متر، دیواندره ۱۵، حاجی ممدان ۸، موچش ۵۶، بابارشانی ۲۲، سراب شهرک ۴۱، بهارستان ۳۳، دهگلان ۳۰، آویهنگ ۱۸، اورامان تخت ۵۳ و کرجو هم ۵۶ میلی متر گزارش شده است.
پناهی اظهارداشت: بارش باران تا فردا صبح در سطح استان ادامه دارد و از بعدازظهر روز جمعه از شدت بارش کاسته می شود و روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده این موج بارشی وارد شده به استان تقویت و میزان بارش ها شدیدتر خواهد شد.
وی بیان کرد: امکان آبگرفتگی معابر و ایجاد سیل در برخی نقاط استان در اوایل هفته آینده و هم چنین بارش برف در ارتفاعات وجود دارد.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی کردستان اظهارداشت: از هفته آینده دمای هوای استان به طور متوسط ۵ الی ۶ درجه کاهش پیدا می کند و در روز سه شنبه هم احتمال یخبندان را خواهیم داشت.
نظر شما