پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷

رئیس سازمان چای کشور:

افزایش مصرف چای داخلی جهت توسعه صنعت چای لازم و ضروری است

افزایش مصرف چای داخلی جهت توسعه صنعت چای لازم و ضروری است

رودسر-رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه حمایت از چای‌کاران بر افزایش رغبت مردم به مصرف چای داخلی تأکیدکرد و گفت: فرهنگ سازی در این حوزه سبب توسعه صنعت چای می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدولی روزبهان ظهریکشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان رودسر با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درنامگذاری سال«حمایت از تولیدات داخلی» برضرورت افزایش رغبت و تشویق  مردم برای مصرف و خرید چای داخلی تاکید و اظهارکرد :خوشبختانه در سال های اخیر گرایش مردم به مصرف چای داخلی به میزان قابل قبولی افزایش یافته است.

وی در ادامه افزود: در سال گذشته در حوزه خرید برگ سبز چای از چایکاران استان های شمالی کشور ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه کشت و تولید چای عاملی مهم درراستای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در استان گیلان محسوب می شود، گفت: درسال های اخیر گام های خوبی در راستای توسعه و ارتقای صنعت چای کشور انجام شده و دولت نیز همچنان به حمایت همه جانبه خود از این صنعت به عنوان محصول استراتژیک ادامه می دهد.

وی احیای باغ های چای، اعطای تسهیلات بهزراعی را از مهمترین گام های دولت در راستای تشویق و ترغیب بیشتر چای‌کاران عنوان و ابراز امیدواری کرد این وضعیت در سال جاری نیز استمرار یابد.

در ادامه این نشست نیز سرپرست فرمانداری رودسر این شهرستان را به عنوان یکی از ظرفیت ها کشت چای و اظهار کرد: باید تلاش کنیم باحمایت همه جانبه از چایکاران انگیزه آنها برای کشت چای را افزایش دهیم.

علی وارسته با بیان اینکه افزایش نرخ متعارف برگ سبز چای یکی ازمحوری ترین و اساسی ترین راهکارها برای حمایت بیشتر چای‌کاران است، افزود: این امر سبب می شود تا رغبت چایکاران برای فعالیت در این عرصه بیشتر شود.

وی همچنین برضرورت فرهنگ سازی در مصرف چای ایرانی نیز تاکید کرد و گفت : این خود مشوق خوبی برای حمایت بیشتر از چای و چای‌کاری است که باید همه در این زمینه نگاه مسولانه داشته باشیم.

شهرستان رودسر شش هزار باغ چای دارد که بیش از پنج هزار بهره بردار در این حوزه فعالیت می کنند.

کد خبر 4271452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha