پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۷

مدیر زراعت جهاد کشاورزی گلستان:

محصولات کشاورزی گلستان از سرما خسارت ندیده اند

محصولات کشاورزی گلستان از سرما خسارت ندیده اند

گرگان - مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: هر چند شاهد بارش برف در گلستان هستیم اما محصولات کشاورزی تا کنون از سرما خسارت ندیده اند.

محمدرضا عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تاکنون بارش برف به محصولات کشاورزی استان خسارت وارد نکرده و بعید است این اتفاق رخ دهد.

وی با بیان این که بر اساس پیش بینی هواشناسی گلستان صبح سه شنبه نقاط مختلف گلستان دمای پنج درجه بالای صفر را تجربه می کنند، افزود: بعید از دمای استان در مناطق کوهپایه ای کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد باشد و امیدواریم خسارتی به محصولات کشاورزی استان وارد نشود.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان ادامه داد: هم اکنون برخی از محصولات کشاورزی در مرحله نشایی بوده و در فضای گلخانه نگهداری می شوند و سرما و برودت خسارتی به آن ها وارد نمی کند.

وی اضافه کرد: همچنین محصول جو، کلزا و گندم گلستان در مراحل پایانی رشد بوده و بعید است سرما به آن ها خسارت وارد کند.

عباسی با بیان این که باغ های گلستان هم در حال حاضر مرحله گل و برگ را پشت سر گذاشته و به مرحله میوه دهی رسیده اند و فصل گل دهی درخت های زیتون استان هم تا ۱۰ روز آینده آغاز می شود، تصریح کرد: اگر سرمای غیر قابل تصوری در استان شاهد نباشیم امیدواریم این شرایط دمایی خسارتی به باغ ها و محصولات کشاورزی گلستان وارد نکند.

کد خبر 4272850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha