پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۱۷

در جریان یک تصادف هولناک؛

۴ زائر انگلیسی در عربستان کشته شدند

۴ زائر انگلیسی در عربستان کشته شدند

مقامات عربستان سعودی اعلام کردند بر اثر تصادف یک دستگاه اتوبوس حامل زائران خارجی با یک تانکر نفت در این کشور چهار زائر انگلیسی کشته و ۱۲ نفر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العالم، این تصادف هولناک روز شنبه نزدیک شهر الخلاص روی داد و زائرانی که سوار بر این اتوبوس بودند در مسیر شهر مقدس مکه حرکت می کردند که با یک تانکر نفت برخورد کرده و به دنبال آن چهار زائر انگلیسی کشته و ۱۲ نفر زخمی شدند.

در پی وقوع این سانحه، مصدومان به بیمارستانی در شهر مکه انتقال داده شدند. در بیانیه صادره از سوی مسئولان عربستانی آمده است ۱۷ زائر انگلیسی در این اتوبوس بودند.

محمد بن نواف سفیر عربستان سعودی در انگلیس در صفحه توئیتر خود نوشت: با خانواده های چهار قربانی این حادثه ابراز همدردی می کنم. سخنگوی وزارت خارجه انگلیس نیز در یادداشت کوتاهی نوشت: از خانواده های قربانیان و مصدومان حمایت می کنیم.

گفتنی است در ژانویه ۲۰۱۷ نیز شش زائر انگلیسی در تصادف رانندگی در عربستان سعودی کشته شدند.

کد خبر 4278302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha