پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰

سرپرست فرمانداری رودسر :

جایگاه نخست رودسر در کشت و تولید گل گاوزبان/برندسازی ضروری است

جایگاه نخست رودسر در کشت و تولید گل گاوزبان/برندسازی ضروری است

رودسر -سرپرست فرمانداری رودسر با اشاره به جایگاه نخست رودسر در کشت و تولید محصول گل گاوزبان در کشور ، تأکید کرد: برندسازی در این زمینه و ثبت این محصول به نام رودسر ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی وارسته بعدازظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران شهرستان رودسر در دفتر فرمانداری این شهرستان به ظرفیت رودسر در حوزه کشاورزی اشاره و اظهار کرد: رودسر در کشت و تولید گل گاوزبان قطب کشور است.

وی با بیان اینکه این شهرستان از نظرسطح زیر کشت و تولید گل گاوزبان در جایگاه نخست کشور قرار دارد، افزود: اینکه تلاش شود امتیاز این محصول به نام شهرستان دیگر ثبت  شود عملی غیر منصفانه وغیر سازنده است.

سرپرست فرمانداری رودسر با شاره به برگزاری جشنواره گل گاوزبان در یکی از شهرستان های همجوار، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره های در شهرهای مختلف مسئله خاصی نیست اما اینکه محصول گل گاوزبان را به نام شهرستان خود ثبت وضبط کنند عملی نامناسب و نادرست است.

وی در ادامه از برگزاری جشنواره گل گاوزبان در روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در روستای زیاز بخش رحیم آباد خبر داد و یادآورشد: برگزاری چنین جشنواره ای سبب معرفی توان و ظرفیت شهرستان در این حوزه می شود.

وارسته تأکید کرد: باید برای تقویت این ظرفیت ها و همچنین برندسازی برای این محصولات برگزاری این جشنواره ها استمرار یابد.

در شهرستان رودسر ۴۷۰ هکتار سطح زیر کشت برای گل گاوزبان وجود دارد که چهار هزار بهره بردار در این زمینه مشغول به فعالیت هستند و ۷۵ درصد گل گاوزبان کشور تولید می کند.

کد خبر 4278956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha