به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج شهین باهر، در دیدار با سفیر سوئیس با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران و مقاوم سازی بافت فرسوده، گفت: با توجه به وجود ۱۸ درصد بافت فرسوده در شهر تبریز و موقعیت جغرافیایی حساس و زلزله خیر این شهر بهسازی و مقاوم سازی بناها و تمرکز بر مدیریت بحران از اولویتهای اصلی مدیریت شهری تبریز است.
وی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری خارجی، افزود: با توجه به مهیا بودن زمینه های لازم، آماده همکاری عنوان کرد: راهکارهای حضور بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاران سوئیس برای همکاری و اجرای پروژه های شهری تبریز در حال بررسی و ضرورت دارد زمینه ها و الزامات از طریق نمایندگان سفارت طرفین انجام شود.
شهین باهر هچنین، از همکاری در حوزه حمل و نقل عمومی به ویژه در زمینه مترو به صورت فاینانس با کشور سوئیس خبر داد و گفت: همکاری های مختلف اقتصادی، علمی و صنعتی بستر های لازم برای تقویت مناسبات فرهنگی مخصوصا در حوزه گردشگری را محقق می کند.
شهین باهر همچنین ضمن اشاره به ظرفیت های انحصاری در بخش تولید تصریح کرد: شهر تبریز عنوان پایتخت تولید فرش دستباف جهان را کسب کرده و برند جهانی صنایع غذایی، چرم کیف و کفش، متوجه فعالان این حوزه در تبریز است.
نظر شما