پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ دی ۱۳۸۵، ۱۸:۰۹

آمار تماشاگران تئاتر شهر اعلام شد

آمار تماشاگران نمایش های روی صحنه در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، واحد اطلاع رسانی مجموعه تئاتر شهر اعلام کرد نمایش "دنیای دیوانه دیوانه دیوانه" به کارگردانی بهزاد فراهانی که اجرای آن از 16 آذر در تالار اصلی شروع شده، تاکنون با 18 اجرا سه هزار و 951 تماشاگر داشته است. نمایش "نوای اسرار آمیز" به کارگردانی سهراب سلیمی هم که از 26 آذر ماه درتالار چهارسو اجرا می شود تا به امروز با 10 اجرا پذیرای 600 تماشاگر بوده است.

نمایش "شوایک" به کارگردانی کوروش نریمانی که اجرای خود را از27 آذر درتالار قشقایی آغاز کرده،  با 9 اجرا، 696 تماشاگر داشته است. "مرگ فروشنده" به کارگردانی نادر برهانی مرند نیز که اجرای آن از 27 آذر در تالار قشقایی شروع شده با 9 اجرا، 879 تماشاگر داشته است.

در تالار سایه هم که نمایش "تهران - پرندک" به کارگردانی سپیده نظری پور از چندی پیش به روی صحنه رفته، تاکنون با هفت اجرا میزبان 274 تماشاگر بوده است. در همین تالار نمایش "آنکه گفت نه، آنکه گفت آری" به کارگردانی مهرداد رایانی مخصوص که از اول دی ماه به روی صحنه رفته است، تا به امروز با شش اجرا، 326 تماشاگر داشته است.

نمایش "سکوت میراث تبار من است" به کارگردانی علیرضا اولیایی در تالار کوچک سرانجام با 15 اجرا و 697 تماشاگر به کار خود پایان داد. نمایش "نجواهای شبانه " به کارگردانی عباس غفاری که ازچهار دی ماه در تالار نو به روی صحنه رفته تا به امروز با هشت اجرا، 182 تماشاگر داشته است.

در تالار کوچک هم دو نمایش عروسکی بر صحنه است. "پهلوان پنبه" به کارگردانی فریبا رئیسی تاکنون با یک اجرا ، 22 تماشاگر داشته است و "خواب دیدم پاره های ماه چون ابر می بارد" کار مریم معینی هم تا به امروز با دو اجرا پذیرای 18 تماشاگر بوده است.

کد خبر 428319

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha