پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۴۷

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

تمرینات ویژه آزادکاران تا انتخابی/تلاش جوانان برای آسیایی و جهانی

تمرینات ویژه آزادکاران تا انتخابی/تلاش جوانان برای آسیایی و جهانی

اردوی مشترک آماده سازی آزادکاران بزرگسال و جوان در حالی در خانه کشتی پیگیری می شود که رویدادهای مهمی پیش روی این اردونشینان است.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین اردوی آماده سازی تیم ملی کشتی آزاد بعد از مرحله اول رقابتهای انتخابی از روز سوم اردیبهشت ماه در خانه کشتی تهران آغاز شد که با نظر کادر فنی، این تمرینات بصورت اختیاری برای نفرات منتخب رقابتهای انتخابی تا روز ۱۳ اردیبهشت ماه پیگیری می شود.

«هادی حبیبی» سرپرست تیم ملی کشتی آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تمرینات ویژه ای برای اردونشینان برنامه ریزی شده، گفت: به دلیل فاصله زمانی اندک بین مرحله اول رقابتهای انتخابی تا مرحله نهایی، تمرینات کنونی بصورت اختیاری اعلام شد. البته این بدان معنا نیست که نفرات برتر رقابتهای انتخابی و مدعیان مرحله نهایی بدون هماهنگی و نظارت کادر فنی تمرین می کنند، بلکه نفرات غایب در اردو نیز با اطلاع کادر فنی در شهرهای خود مشغول تمرین هستند.

وی تصریح کرد: تمرینات برای نفرات حاضر در اردو نیز به گونه ای تدوین و اجرایی می شود که آزادکاران بتوانند تا روز حضور در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی به حداکثر آمادگی و شرایط مطلوب برسند. در واقع بتوانند برای روز انتخابی، توان حضور در ۴ یا ۵ کشتی سنگین و حساس را داشته باشند.

حبیبی در ادامه به تمرین مشترک آزادکاران جوان در کنار مدعیان بزرگسال اشاره کرد و گفت: در اردوی کنونی از آزادکاران جوان هم دعوت شد تا در کنار مدعیان رده بزرگسالان تمرین کنند. البته جوانان تا حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و مسابقات جهانی، فرصت کافی دارند و می توانند به خوبی تمرینات خود را پیگیری کنند. ضمن اینکه حضور جوانان در کنار آزادکاران بزرگسال و باتجربه می تواند باعث ایجاد انگیره و تشویق بیشتر جوانان به تمرین و پیشرفت باشد.

سرپرست تیم ملی کشتی آزاد در پایان اظهار داشت: مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی طی روزهای ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار می شود که مطمئنا شاهد پیکارهای حساس و نزدیکی بین مدعیان کسب دوبنده تیم ملی برای بازیهای آسیایی و رقابتهای جهانی خواهیم بود.

کد خبر 4283781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha