پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۲۴

/ بررسی علل ناکامی پرسپولیس/

آری هان علت اصلی ناکامی امروز پرسپولیس است/ این تیم باید در نیم فصل بدنسازی کند

آری هان علت اصلی ناکامی امروز پرسپولیس است/ این تیم باید در نیم فصل بدنسازی کند

افشین پیروانی گفت: در حال حاضر اصلی ترین مشکل پرسپولیس مشکل بدنسازی است و تا این نقیصه برطرف نشود این تیم نمی تواند طعم موفقیت را بچشد.

افشین پیروانی درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: پرسپولیس چوب عملکرد غلط آری هان را می خورد. این مربی که خیلی ها از او به نیکی یاد می کنند در فصل تعطیلات به جای اینکه بر روی کارهای هوازی و استقامتی کار کند برای پرسپولیس بازی تدارکاتی ترتیب می داد که در نتیجه بازیکنان این تیم به مشکل بدنسازی برخوردند. در واقع باید گفت آری هان هرکاری که دلش خواست با پرسپولیس انجام داد و کسی هم برعملکردش نظارت نداشت.

مدافع سابق پرسپولیس در ادامه تصریح کرد : زمانی که آری هان به جای کار بدنسازی بازی تدارکاتی برگزار می کرد همه می گفتند این یک کار جدید است اما هیچ تیمی در دنیا این کار را نمی کند . اگر می دیدید پرسپولیس در دیدارهای ابتدایی فصل نتیجه می گرفت برای این بود که دیگر تیم ها در افت بدنی به سر می بردند اما امروز تیم های دیگر شرایط خوب خود را پیدا کرده اند اما پرسپولیسی ها مدام در معرض آسیب دیدگی هستند که اینها نشان دهنده کار ناقص بدنسازی است.

مربی تیم ملی یارگیری پرسپولیس را هم اصولی ندانست و تصریح کرد: پرسپولیس در خصوص خرید بازیکنان خارجی دچار اشتباه شده است. اگر بازیکنان این تیم به دلار پول می گیرند باید به همان اندازه هم برای پرسپولیس مایه بگذارند اما در عمل شاهد هستیم که چنین نیست. باید بازیکنان و مربیانی را به پرسپولیس بیاوریم که یک سروگردن بالاتر از داخلی ها باشند.

پیروانی درپایان گفت: درحال حاضر بحران بدنی در پرسپولیس بیداد می کند و اکثر بازیکنان این تیم 90 دقیقه ای نیستند. تنها راه حل برون رفت از این بحران این است که در فاصله تعطیلات نیم فصل بر روی این تیم کار بدنسازی مجدد انجام شود. به نظر من در ناکامی حال حاضر پرسپولیس دنیزلی مقصر نیست و مربیان قبلی باید پاسخگو باشند.

کد خبر 428570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha