پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۳

با حضور وزیر علوم؛

جلسه روسای دانشگاههای مناطق زلزله زده برگزار شد

جلسه روسای دانشگاههای مناطق زلزله زده برگزار شد

رئیس دانشگاه کاشان گفت: جلسه ستاد زلزله با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس بنیاد مسکن و روسای دانشگاه های مناطق زلزله زده برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ستاد زلزله وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور وزیر علوم، معاون اداری و مالی وزارت، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، رئیس دانشگاه کاشان، رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه و مدیران بنیاد مسکن روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه جاری در محل سازمان مسکن تشکیل شد.

عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان گفت: در این نشست پیرامون اختلافات میان وزارت علوم و بنیاد مسکن مباحثی مطرح شد و طرفین دیدگاه‌ های خود را در مورد نحوه بازسازی روستاهای مورد نظر مطرح کردند.

وی افزود: دانشگاه کاشان پس از وقوع زلزله کرمانشاه پیشنهاد بازسازی یکی از روستاهای زلزله زده بر اساس موازین علمی و با کمک خیرین را مطرح کرد و با دستور وزیر عتف ستادی برای پیگیری این موضوع و مشارکت دانشگاه‌ها شکل گرفت.

رئیس دانشگاه کاشان ادامه داد: پس از مطالعات گسترده ای که از سوی متخصصان صورت گرفت و جلسات متعدد ستاد، شاخص های گوناگونی از جمله: اشتغال زایی روستاییان، تامین انرژی های پاک، مدیریت سبز، گردشگری، تصفیه پسماندها، تاسیس سمن ها، مقاوم سازی، و ارزان سازی پیشنهاد شد.

وی افزود: در این راستا و پس از بررسی های میدانی روستای مشکنار با حدود صد خانوار جمعیت که به صورت کامل تخریب شده بود انتخاب شد اما هنگام شروع کار اختلاف نظرهایی بوجود آمد و عملا کار متوقف شده بود که در جلسه امروز با حضور وزیر و  رییس بنیاد مسکن برای بحث و گفتگو پیرامون یافتن راه حل مناسب تشکیل و توافقات اولیه حاصل شد.

کد خبر 4285958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha