به گزارش خبرگزاري " مهر " هانيبال الخاص با اشاره به اثري كه براي نمايش كمال الدين بهزاد كشيده است گفت: براي خلق يك اثر يا هنر به هيچ استدلال و دلايل اجتماعي نياز نداريم. امروز هنرمندان بايد درس عبرتي از نقاشي بگيرند كه در زمان خود هنرمند بزرگي بود، يك هنر خوب تاريخ، فلسفه و ادبيات و ... است، چيزي كه بهزاد در آن موفق بود و امروز ما اين قضيه را درك مي كنيم.
هانيبال گفت: روزي كسي به من گفت براي خلق اثر هنري بايد به هنر گذشته ات رجوع كني و من نيز به كارهاي سنگي و برجسته و نقاشي هاي قهوه خانه اي نگاه كردم و اسم بهزاد را نيز اولين بار از همان فرد شنيدم و امروز تمام كارها و نقاشيهاي من تاثيري از بهزاد دارد. فضا، تقسيم بندي و تركيب بندي كارهاي من، با الهام از اين نقاش بزرگ است و اين انگيزه ام براي خلق اين اثر بوده است.
گفتني است همايش بين المللي كمال الدين بهزاد توسط فرهنگستان هنر و با همكاري دانشكده اسلامي تبريز 24 الي 27 آذرماه در تهران و تبريز برگزار خواهد شد.
نظر شما