پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۰:۰۳

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی:

مدیران قزوین از جوانان نخبه به عنوان مشاور استفاده کنند

مدیران قزوین از جوانان نخبه به عنوان مشاور استفاده کنند

قزوین- نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: از مدیران دستگاههای اجرایی انتظار داریم از جوانان منتخب جشنواره علی اکبر به عنوان مشاور جوان استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیده حمیده زرآبادی شنبه شب در مراسم تجلیل از جوانان برگزیده استان قزوین گفت: بزرگترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی است که بخش اعظم آن جوانان هستند.

زرآبادی تصری کرد: امروز چرخهای صنایع بزرگ و استخراج نفت از اعماق معادن و دفاع از کشور و حفظ امنیت و هنرنمایی در عرصه های مختلف هنری، آموزش و تعلیم و تعلم با دست توانای جوانان انجام می شود.

وی اضافه کرد: به گفته رهبری شاید برخی اوقات از فرصت ارزشمند جوانان غافل شده ایم که باید با برداشتن موانع از این ظرفیت بخوبی استفاده کنیم.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تصریج کرد: یکی از درخواستهای جوانان این است که سازمان جوانان هویت مستقل داشته باشد و از وزارتخانه جدا شود لذا طرحی را تقدیم هیئت رئیسه کردیم که همزمان شد با تفکیک سه وزارتخانه که با لایحه دولت ادغام شد و بزودی در صحن مجلس مطرح خواهد شد.

زرآبادی گفت: تاکید بعدی در خصوص استفاده از طرفیت جوانان در مدیریت هاست که رئیس جمهور هم تاکید کرده اند تا از ظرفیت جوانان و بانوان در مسئولیت ها بیشتر استفاده شود.

وی بیان کرد: البته قانون منع بکارگیری بازشتسگان هم مطرح شده تا فضای بیشتری برای جوانان ایجاد شود و ما تاکید داریم در استان از این ظرفیت بیشتر استفاده شود و از نیروهای توانمند جوان و نیز زنان بهره بگیریم.

زرآبادی گفت: به عنوان نماینده مردم قزوین اعلام می کنم استفاده از جوانان به صورت شفاف و اثرگذار باشد و اگر جوانی خلاقیت و فکری دارد حمایت شود تا بتوانیم در شکوفایی ایده ها و خلاقیت های جوانان بیشتر از قبل موفق باشیم.

وی اضافه کرد: اگر در استفاده از پتانسیل جوان تاکید داریم علت این است که باید از نشاط و شادابی جوان برای ایجاد امید استفاده شود و در شرایطی که ناامیدی در جامعه پمپاژ می شود باید از توانمندی و ظرفیت جوانان بیشتر بهره گیریم اما پیش شرط آن تخصص و توانمندی است.

زرآبادی اظهارداشت: امیدوارم این اتفاق در قزوین رخ دهد و با استفاده از جوانان شاهد رویش امید در جامعه باشیم و کشوری با نشاط و سربلند و توسعه یافته داشته باشیم.

وی بیان کرد: از مدیران دستگاههای اجرایی انتظار داریم از همین جوانان نخبه به عنوان مشاور استفاده کنند.

در ادامه از ۲۷ جوان نخبه و نمونه در عرصه های مختلف تجلیل شد.

کد خبر 4288556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha