پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۳۵

کاظم اولیایی در گفتگو با مهر:

اداره ورزش باید به ورزشی ها سپرده شود / تغییرات پی در پی برای استقلال زهر است

اداره ورزش باید به ورزشی ها سپرده شود / تغییرات پی در پی برای استقلال زهر است

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: سازمان تربیت بدنی بهتر است برای تعیین تکلیف مدیریت باشگاه استقلال ملاحظات سیاسی را در نظر نگیرد و اداره این باشگاه را به افراد ورزشی بسپارد.

کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: اتفاقاتی که در یک سال گذشته رخ داد باعث شد تا باشگاه استقلال با عدم ثبات دررده مدیریتی مواجه شود. متاسفانه بی ثباتی درهیات مدیره باشگاه استقلال مهم ترین ثمره واگذاری این باشگاه به وزارت رفاه بود.

وی افزود: امروز هر تصمیم عجولانه و سیاسی می تواند شرایط باشگاه استقلال را وخیم تراز آنچه هست کند و بر سازمان تربیت بدنی واجب است تا با گماردن افراد ورزشی و بهره گیری فکری از کمک مدیران اسبق باشگاه استقلال اداره این باشگاه را بر عهده اشخاصی آشنا به حیطه ورزش بسپارد.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تاکید کرد: بحث واگذاری باشگاه استقلال به وزارت رفاه و تامین اجتماعی و بازگشت مجدد آن به سازمان تربیت بدنی خود یک مساله مهم است و آنچه بیش از همه باید بدان پرداخت شود دلایل موافقت سازمان تربیت بدنی با بروز این اتفاق است.

اولیایی اذعان داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی راهکار مناسبی برای اداره باشگاه استقلال اندیشیده نشده و مشخص نیست باشگاهی که دولت داعیه مالکیت آن را دارد جایگاهش کجاست و چرا نیازهایش برطرف نمی شود.

وی خاطر نشان ساخت: تغییرو تحولات مداوم در مدیریت باشگاه استقلال برای این باشگاه مانند زهر است که نمود آن در شرایط فعلی نمایان است. فصل گذشته در چنین روزهایی در تدارک برگزاری مراسم جشن قهرمانی نیم فصل بودیم اما متاسفانه باشگاه امروزانتظار تغییر و تحولات جدید را می کشد.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تاکید کرد: برای آینده تیم فوتبال استقلال در لیگ قهرمانان آسیا نگرانم . تیمی که در گذشته نه چندان دورپرافتخارترین تیم قاره آسیا بوده امروز در شرایطی نه چندان ایده آل در این مسابقات حضور می یابد. بر مسئولان سازمان تربیت بدنی واجب است با درک شرایط تیم و کار کارشناسی، باشگاه مردمی استقلال را هدایت کنند و باشگاه را از وضعیت موجود رهایی بخشند.

کد خبر 428862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha