پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۴

وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:

برنامه‌های فشرده‌ برای دانش‌آموزان کنکوری نقاط زلزله‌زده کرمانشاه

برنامه‌های فشرده‌ برای دانش‌آموزان کنکوری نقاط زلزله‌زده کرمانشاه

کرمانشاه- وزیر آموزش و پرورش از پیش بینی برنامه های فشرده برای دانش آموزان کنکوری نقاط زلزله زده استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد بطحایی در جمع دانش آموزان مناطق قصر شیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب، دالاهو، ثلاث و گهواره شرکت کننده در اردوی یک هفته‌ای آموزشی-فرهنگی جامع کنکور، در اردوگاه باهنر با تبریک روز معلم اظهار کرد: پس از وقوع زلزله در غرب کشور آموزش و پرورش با تشکیل ستادهایی در مرکز، استان و شهرستانهای زلزله زده کار استمرار آموزش در مناطق صدمه دیده را آغاز کرد.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با هدف کاهش سختی ها وتقویت روحیه دانش آموزان حادثه دیده و همچنین جلوگیری از بازماندن آنها از تحصیل، آموزش الکترونیکی و همچنین آموزش حضوری به عنوان دو برنامه کاربردی در این راستا در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفت.

وی ادامه داد: توزیع یک هزارو ۱۰۷تبلت و ۱۶۶ لپ تاپ بین دانش آموزان مناطق زلزله زده و آموزش‌های حضوری در سه مرحله مناطق و شهرستان‌ها، استان و تهران از جمله برنامه های آموزش و پرورش پس از وقوع زلزله در کرمانشاه بوده است.

بطحائی از پیش بینی و اجرای برنامه‌های بسیار فشرده‌ای برای دانش آموزان کنکوری خبر داد و افزود: در حوزه ستادی تمام تلاش خود را برای آموزش دانش آموزان انجام دادیم. امیدوارم دانش آموزان مناطق زلزله زده در مهر ۹۷در رشته‌های تحصیلی مورد علاقه خود در دانشگاه‌ها ادامه تحصیل دهند.

شایان ذکر است؛ دانش آموزان دختر شهرستانها و مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه به  مدیریت  سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های  مردمی و اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران به مدت یک هفته در دوره آموزشی-فرهنگی که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، شرکت کردند.

کد خبر 4289122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha