پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷

اندونزی ادعای رژیم‌صهیونیستی را در صدور روادید «دروغ و فریب»خواند

اندونزی ادعای رژیم‌صهیونیستی را در صدور روادید «دروغ و فریب»خواند

سخنگوی اداره مهاجرت اندونزی ادعای یک رسانه صهیونیستی درباره صدور روادید گردشگری برای شهرک نشینان را رد کرد وآن را یک «دروغ و فریب» توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جاکارتا پُست، «آگونگ سامپورنو» (Agung Sampurno) سخنگوی اداره مهاجرت اندونزی امروز یکشنبه ادعای رسانه صهیونیستی هاآرتص درباره صدور روادید گردشگری برای شهرک نشینان را رد کرد وآن را یک «دروغ و فریب» خواند.

سخنگوی اداره مهاجرت اندونزی در مصاحبه با خبرنگاران در این باره گفت: اندونزی و اسرائیل روابط دیپلماتیک ندارند و لذا نهادهای ما به اسرائیلی ها روادید گردشگری ارائه نمی کنند.

این در حالیست که رسانه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی دروغ مدعی شده بود که اندونزی به عنوان بزرگترین کشور مسلمان جهان برای اسرائیلی ها روادید گردشگری صادر می کند.

کد خبر 4289471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha