پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۹

درس هایی از قرآن؛ در ایام ماه مبارک رمضان هر روز روی آنتن شبکه یک

درس هایی از قرآن؛ در ایام ماه مبارک رمضان هر روز روی آنتن شبکه یک

در ماه مبارک رمضان برنامه درس هایی از قرآن با سخنرانی حجت الاسلام قرائتی هر روز از شبکه یک روی آنتن خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه درس هایی از قرآن در ماه مبارک رمضان هر روز از شبکه یک روی آنتن خواهد رفت. در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در سه محور اساسی و با توسل بر قرآن و احادیث سخنرانی می کند.

دهه اول ماه مبارک رمضان موضوع امام زمان (عج) در قرآن و روایات، در دهه دوم شرح و تفسیر ادعیه ندبه و عهد و سایر دعاهایی که درباره ولی عصر (عج) وجود دارند و دهه سوم ماه رمضان هم شرح و تفسیر موضوعات عام مانند توبه و توجه به خدا، محور سخنرانی حجت الاسلام قرائتی خواهد بود.

درس هایی از قرآن یکی از قدیمی ترین برنامه های معارفی شبکه یک سیماست که در قالب آن، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی موضوع سبک زندگی اسلامی و موضوعات دینی و مذهبی را با تکیه بر آیات و روایات قرآنی و کلام ائمه اطهار(ع) تفسیر می کند.

برنامه درس هایی از قرآن به تهیه کنندگی محمود متوسل، کاری از گروه معارف شبکه یک سیماست که در ۳۰ قسمت ۳۰ دقیقه ای در ماه مبارک رمضان هر روز ساعت۱۸:۲۰ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

کد خبر 4290074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha