به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، رئیس جمهوری لبنان سه شنبه شب در مورد انتخابات پارلمانی این کشور که روز یکشنبه گذشته برگزار گردید، سخنرانی کرد.
«میشل عون» در مورد قانون انتخابات پارلمانی این کشور موسوم به «قانون تناسبی» گفت که این قانون به صحت نمایندگی انتخابات تحقق بخشید و به گروه های سیاسی وزن واقعی آنها را اعطا کرد.
رئیس جمهور لبنان در سخنانی به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی و اعلام نتایج آن گفت: این دستاورد بزرگ را به ملت لبنان تبریک عرض می گویم، هر چند آرزو داشتم درصد بیشتری از مردم در آن مشارکت داشتند. صندوق های رأی، نتایجی را رقم زد که ملت خواستار آن بود. قانون انتخاباتی جدید، زمینه را فراهم کرد تا نیروهای سیاسی و اقلیت ها به میزان واقعی خود نمود داشته باشند.
میشل عون افزود: روند رأی دادن لبنانی های مقیم خارج از کشور، نقطه عطفی در مسیر دموکراسی لبنان و احترام به نظر رأی دهندگان در هر جای دنیا بود. پس از تشدید لفاظی های نژادپرستانه و فرقه ای، انتخابات مرحله جدیدی را در کشور رقم زد. با وجود اوضاع ناآرام کشورهای همسایه و منطقه شاهد بودیم که ملت لبنان از کشور خود محافظت کرد.
وی ادامه داد: از زمان آغاز دوره ریاست جمهوری من، ثبات امنیتی محقق شده است و به همت ارتش و نهادهای امنیتی و وحدت ملت، تروریست ها نابود شدند و نظام اقتصادی و مالی کشور منسجم شده است. سرمایه گذاری در بخش نفت این فرصت را فراهم می کند تا لبنان در سال های آینده در زمره کشورهای صادر کننده نفت قرار گیرد.
میشل عون در مورد آوارگان سوری هم تصریح کرد: ما خواستار حل و فصل سریع موضوع آوارگان سوری هستیم چرا که این موضوع پیامدهایی را در عرصه های مختلف زندگی در لبنان به دنبال داشته است. تلاش می کنم با رئیس مجلس و نخست وزیر همکاری کنم تا نهادهای دولتی در خصوص اتخاذ تصمیمات در راستای تأمین منافع عالی ملی کار کنند.
شایان ذکر است که انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ لبنان روز یکشنبه گذشته برگزار گردید.
نظر شما