به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک پایگاه خبری اماراتی، نماینده دولت مستعفی یمن در سازمان ملل متحد شب گذشته شکایت این دولت از امارات را در اختیار شورای امنیت سازمان ملل قرار داد.
در شکایت دولت مستعفی یمن به شورای امنیت آمده است: حضور نظامی امارات متحده در سقطری غیر قانونی بوده و توجیهی ندارد. نیروهای اماراتی بر فرودگاه و بندر جزیره سیطره دارند و به کارمندان آنجا اعلام کرده اند که باید محل کارشان را تا اطلاع ثانوی ترک کنند.
این شکایت دولت مستعفی یمن از امارات بعد از آن اتفاق افتاد که نظامیان اماراتی که بیش از ۳۰۰ نیرو بودند، به همراه تانک و تجهیزات سنگین سهشنبه هفته گذشته وارد جزیره سقطری و فرودگاه و بندر آن را اشغال کردند.
دولت مستعفی یمن شنبه این هفته ضمن اینکه از عربستان خواست برای پایان اشغالگری امارات در سقطری ورود کند، تهدید کرد که چنانچه ابوظبی از جزیره خارج نشود، به سازمان ملل شکایت خواهد کرد و از آن خواهد خواست امارات را از ائتلاف سعودی اخراج کند.
در مارس سال ۲۰۱۵ میلادی دولت هادی برای مشروعیت دادن به مداخله عربستان سعودی در یمن، از شورای امنیت سازمان ملل خواست مجوز این اقدام را صادر کند. شورای امنیت در قطعنامه ۲۲۱۶ با این درخواست موافقت کرد، به همین دلیل این شورا میتواند امارات را از ائتلاف تحت رهبری سعودی کنار بگذارد.
نظر شما