به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت قطارهای مسافری رجا، در پیش فروش 90 روزه که مربوط به اول بهمن ماه سال جاری تا 31 فروردین ماه سال 1386 می باشد 5 میلیون بلیت قطار به فروش می رسد که از این تعداد بیش از 5/1 میلیون بلیت مربوط به سفرهای نوروزی است.
در نخستین روز پیش فروش متقاضیان بلیت در نهایت آرامش و بدون هیچ گونه صف در مقابل آژانس ها اقدام به تهیه بلیت کردند.
امروز سه شنبه 12 دی ماه بلیت مسیر مشهد و فردا 13 دی ماه بلیت های کلیه مسیرها بهفروش می رسد.
در حال حاضر عملیات فروش در 26 استان و 400 مرکز رایانه ای فروش بلیت همچنان ادامه دارد و برای کلیه مسیرها بلیت موجود است.
متقاضیان می توانند ضمن کسب اطلاعات موجودی بلیت از شماره تلفن 139 به مراکز فروش بلیت سراسر کشور مراجعه و بلیت مورد نظر خود را تهیه کنند.
فروش بلیت فقط با رویت اصل شناسنامه ها و یا کارت های شناسایی معتبر عکس دار انجام پذیر است و برای هر متقاضی صرفا یک کوچه و حداکثر به تعداد اعضای خانواده بلیت صادر می شود و صدور بلیت های گروهی برای دوره سفرهای نوروزی ممنوع است.
شرکت رجا از متقاضیان بلیت خواست از دریافت هرگونه بلیت غیرهمنام مخدوش و غیر رایانه یی جدا خودداری و در هنگام دریافت بلیت مشخصات خود را با مندرجات بلیت مطابقت نمایند.
بلیتهای غیر همنام باطل و از سفر دارندگان این گونه بلیتها جلوگیری می شود.
نظر شما