پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۴۰

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

اتخاذ تصمیمات متفاوت برای غایبان رقابتهای انتخابی کشتی

اتخاذ تصمیمات متفاوت برای غایبان رقابتهای انتخابی کشتی

مدیر فنی تیم های ملی کشتی فرنگی معتقد است با توجه به شرایط و مستندات برخی از غایبان رقابتهای انتخابی، تصمیم‌گیری‌ها در این خصوص متفاوت است.

به گزارش خبرنگار مهر، شورای فنی تیم های ملی کشتی فرنگی پیش از برگزاری مرحله نهایی رقابتهای انتخابی بارها تاکید کرد غیبت مدعیان در این مسابقات به منزله حذف از ترکیب تیم ملی است. بدین ترتیب مدعیانی که در رقابتهای انتخابی به میدان نرفتند می بایست از اعزام به بازیهای آسیایی و رقابتهای جهانی محروم می شدند، اما به گفته مدیر فنی تیم های ملی کشتی فرنگی، شرایط برخی غایبان متفاوت است.

احد پازاج با توجه به پایان رقابتهای انتخابی و معرفی نفرات برتر این پیکارها درباره مدعیان غایب به خبرنگار مهر گفت: با توجه به مصوبات شورای فنی، غایبان انتخابی دو دسته هستند. دسته اول نفراتی که تاییدیه لازم و مجوز پزشکی دارند و و می‌توانند کمیته پزشکی فدراسیون و شورای فنی را مجاب کنن. طبیعتا این افراد با برنامه ریزی های بعدی شورای فنی شانس دوباره ای خواهند داشت. البته طی کردن این مسیر نیز به مراتب بسیار سخت تر از رقابتهای انتخابی خواهد بود و این نفرات باید بدانند به راحتی نمی توانند وارد ترکیب تیم ملی شوند.

وی افزود: دسته دوم از غایبان چنین شرایطی نخواهند داشت، چراکه هیچ توجیه و دلیل منطقی مبنی بر غیبت‎شان برای شورای فنی ندارند. این فرنگی کاران رسما شانس حضور در بازیهای آسیایی و رقابتهای جهانی را از دست داده اند و باید تا سال آینده منتظر طی کردن دوباره فرایند انتخابی تیم ملی باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی برای حضور در بازیهای آسیایی جاکارتا و رقابت های جهانی مجارستان طی روزهای ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت برگزار شد.

کد خبر 4295276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha