پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ دی ۱۳۸۵، ۱۸:۳۷

یک موسسه تحقیقاتی اسراییل نتایج حمله به لبنان را تحلیل کرد :

فرسایش قدرت بازدارندگی اسراییل / افزایش تهدیدهای امنیتی و بی ثباتی در خاورمیانه

فرسایش قدرت بازدارندگی اسراییل / افزایش تهدیدهای امنیتی و بی ثباتی در خاورمیانه

یک مؤسسه تحقیقاتی در اسرائیل اعلام کرد که تهاجم تابستان گذشته به لبنان بر سیستم بازدارندگی این رژیم آسیب زده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه یدیعوت آحارونوت، این تحقیق که از سوی مؤسسه "توازن استراتژیک 6- 2005" وابسته به داشگاه تل آویو انجام شده، نشان می دهد که جنگ لبنان مسائل استرتژیک و بی ثباتی را در اسرائیل عینیت بخشیده و بر تصویر بازدارندگی آن آسیب رسانده وهمچنین ضعف تصمیم گیری در ارتش اسرائیل را نمایان ساخته است.

همچنین بر اثر حمله اسرائیل به لبنان، تهدیدهای امنیتی و بی ثباتی در خاورمیانه بنابر مستندات این کار تحقیقی طی سال گذشته بدترشده است که به خاطر فقدان پیشرفت در مسئله فلسطین ونبود دست آوردی درست در مبارزه جهانی علیه تروریسم و  شکست آمریکا در ثبات بخشی به اوضاع عراق است.

این مؤسسه همچنین در اساس مطالعات خود اعلام کرده است که شکست در عراق به موقعیت آمریکا و اسرائیل آسیب زده است و با حضور آمریکا در عراق چیزی نصیب اسرائیل نشده است.

دررابطه با سوریه محقیقن این مؤسسه مدعی هستند که دمشق به لحاظ استراتژیک درموضع ضعیفی قرار دارد و تلاش می کند تا با اتخاذ گامهایی مانند پیشنهاد گفتگو با تل آویو موضع خود را تقویت نماید.

این تحقیق همچنین بر مؤثر بودن اعمال تحریمهای شورای امنیت علیه برنامه های هسته ای ایران ابراز تردید کرده است.

در ادامه نویسندگان و محقیقن می نویسند : گرچه اسرائیل توانایی حمله به تاسیسات هسته ای ایران را دارد اما باید به جامعه بین المللی اجازده دهد تا به فعالیت های خود برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران ادامه دهد.

محققین همچنین براین نظر هستند که علی رغم تصمیمات سازمان ملل (برای صدور قطعنامه)؛ با توجه به بازسازی دوباره حزب الله وخلع سلاح نشدن این گروه، تهاجم اسرائیل به لبنان به عنوان یک شکست تلقی شده است واین قطعنامه احتمالاً تنها برای مدتی کوتاه صلح را در مرزهای اسرائیل بر قرار می سازد تا اجازه دهد بار دیگر خود را بازسازی و تقویت کند.

در ادامه دانشگاه تل آویو در مطالعه خود آورده است : دوستان و دشمنان بسیاری جنگ اسرائیل و حزب الله را به عنوان شکستی برای اسرائیل تلقی کردند. جنگ همچنین ضربه پذیری اسرائیل را هم نمایان کرد و فقدان راه حل مؤثر برای موشک های قسام از دیگر نتایج این جنگ برای اسرائیل بود.

ژنرال "گیورا آیلند" یکی از محقیقن مؤسسه تحقیقاتی  گفت که جنگ دارای  پیامدهای جدی و بسیار بود و یکی از آنها این بود که اکنون کشورهای عربی در قدرت و توان ضربه زنی اسرائیل تردید دارند و ممکن است در آینده گامهایی را برای ضربه زدن اتخاذ نمایند در حالی که این مسئله تا شش ماه پیش غیر قابل تصور بود. آیلند دیگر پیامد آن را نا امیدی اسرائیل از آمریکا و دیگر دولت های غربی در پی دستاوردهای شرم انگیز جنگ می داند که می تواند بر آینده گفتگوها در رابطه با ابعاد تهاجم اسرائیل تاثیر بگذارد.

کد خبر 429620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha