پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۳۹

تولید ۴۵۵۱۶ دقیقه برنامه برای ماه مبارک رمضان در صدا وسیمای زنجان

تولید ۴۵۵۱۶ دقیقه برنامه برای ماه مبارک رمضان در صدا وسیمای زنجان

زنجان- ۴۵۵۱۶ دقیقه برنامه برای ماه مبارک رمضان در صدا و سیمای مرکز زنجان تولید و تأمین می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر وبه نقل از صدا و سیمای مرکز زنجان، صدا و سیمای مرکز زنجان امسال مانند سال‌های گذشته با برنامه‌ها و ویژه برنامه‌های متعددی میهمان سفره‌های مؤمنین روزه دار در ماه مبارک رمضان خواهد بود.

در این راستا معاونت صدای مرکز زنجان بیش از ۱۹۳۰۰ دقیقه برنامه برای این ایام بیش بینی نموده است.

امسال نیز ویژه برنامه رادیو برای ساعات ملکوتی سحر،«اوباشدانلار» نام دارد و سعی شده با پخش آیتمهایی از قبیل دعوت از مادحین استان برای قرائت ادعیه و اذکار، تفسیر ادعیه ماه رمضان، آداب و رسوم سحری، رمضان در جبهه‌ها، ادعیه مخصوص سحر و ... ساعاتی پر از معنویت را به مدت ۷۵ دقیقه به تهیه کنندگی فیاض حاجیلو برای شنوندگان خود فراهم نماید.

دیگر ویژه‌برنامه رادیو «آیلار آیی» نام دارد که قرار است در زمان افطار به مدت ۹۰ دقیقه به تهیه‌کنندگی زینب مقدم پخش شود و شامل آیتم‌هایی مانند آداب و رسوم رمضان، نمایش، ارتباط با استان‌های مختلف، پرداخت به آداب و رسوم رمضان در شهرستان‌ها، گزارش از زندان‌ها جهت کمک به آزادی زندانیان، گزارش مردمی، سخنرانی و .... است.

پخش مراسم جمع خوانی قرآن کریم به مدت ۶۰ دقیقه به صورت زنده از ساعت ۱۸ تا ۱۹ در حسینیه اعظم زنجان نیز یکی دیگر از مهم‌ترین ویژه برنامه صدا برای این ایام است.

برنامه «شب‌های ایران» نیز با موضوع پوشش لیالی قدر شهرستان‌های استان روز جمعه ۱۸ خردادماه ساعت ۰۰: ۳۰ الی ۲ بامداد به مدت ۹۰ دقیقه از صدای مرکز زنجان و همزمان به صورت زنده از تمام رادیوهای استانی مراکز روی آنتن می‌رود.

ضمن اینکه رادیوی استانی زنجان برای شب‌های قدر، شهادت امیرالمؤمنینع)، پوشش راهپیمایی روز قدس و عید فطر نیز برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده است که در زمان مقرر پخش خواهند شد. 

سایر برنامه‌های روتین رادیو از جمله سلام زنجان، شریعت یولی، کندیمیز، جوان، نوجوان، بیزیم ایوان، سلام کوچولو و ..... نیز هر کدام به فراخور موضوع با حال و هوای این ماه مبارک پخش خواهد شد.

پخش رادیو هم بیش از ۹۰۰۰ دقیقه برنامه مناسبتی برای این ماه مبارک تأمین کرده است که در کنار برنامه‌های تولیدی ساعات سرشار از معنویت را برای شنوندگان خود تدارک دیده‌اند.

معاونت سیما هم برنامه ریزی گسترده‌ای را برای ماه میهمانی خدا انجام داده است.

ویژه برنامه افطار سیما «آرزیلار سفراسی» است که ساعات افطار را به مدت ۶۰ دقیقه میهمان سفرهای مؤمنین روزه دار خواهد بود. بهره مندی از صحبت‌های کارشناسی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، گزارش‌های ویژه جهت اشاعه فرهنگ سفره‌های ساده در افطار، مهمان ویژه، آیتم «امید رهایی» با موضوع پخش گزارش از زندانیان جرائم غیرعمد جهت جلب مشارکت‌های مردمی در آزادسازی زندانیان، وله های مختلف، ادعیه‌های مخصوص افطار و .... از آیتم‌های متعدد این برنامه به تهیه کنندگی محمد جواد حسین‌خانی است.

ویژه برنامه «نسیم سحر» هم به مدت ۶۰ دقیقه به تهیه کنندگی حسین حسنی در لحظات ربانی و ملکوتی سحر، همراه و مهمان بینندگان عزیز خواهد بود.

این برنامه شامل آیتم‌های مجری، کارشناس، زمزمه سحر، پخش ادعیه سحر، اذان و مناجات است.

سیمای مرکز برای لیالی قدر، شهادت مولی متقیان علی (ع)، راهپیمایی باشکوه روز قدس و عید سعید فطر نیز ویژه برنامه‌های مختلفی را برنامه ریزی کرده است که هر کدام در زمان خود همراه با بینندگان خود خواهند بود.

سیما همچنین مراسم باشکوه جمع خوانی قرآن کریم در حسینیه اعظم زنجان را به صورت زنده به مدت ۶۰ دقیقه از ساعت ۱۸ تا ۱۹ هر روز پوشش خواهد داد. همچنین طبق هماهنگی صورت گرفته این مراسم در یکی از روزهای ماه مبارک رمضان از شبکه سراسری شما نیز پخش خواهد شد.

علاوه بر برنامه‌های ذکر شده، سایر برنامه‌های روتین سیما از جمله خانواده، شاپرک، عطر آدینه، راه ولایت، آیدین آیی، عطر آدینه و .... نیز با حال و هوای ماه مبارک رمضان پخش خواهند شد.

پخش سیما هم بیش از ۹۶۰۰ دقیقه برنامه مناسبتی برای این ماه مبارک تأمین کرده که ساعاتی سرشار از معنویت را برای بینندگان خود رقم خواهد زد.

در مجموع معاونت سیما برای این ماه مبارک بیش از ۲۵۰۰۰ دقیقه برنامه آماده نموده است که در ایام مختلف این ماه پخش خواهند شد.

معاونت اطلاعات و اخبار هم همگام با سایر معاونت های تولیدی ، تولید گزارش ها و تفاسیر خبری مختلف تلویزیونی و رادیویی را در این ایام پیش بینی کرده است که به فراخور این روزها تولید و پخش خواهد کرد.

کد خبر 4296213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha