پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ دی ۱۳۸۵، ۱۹:۵۸

وزیر کشور در حاشیه همایش مسئولان مراکز فرماندهی و مراقبت استانداری ها :

دولت برای تشکیل کارگروه مشترک با مجلس جهت تغییر ساعت کار بانک ها آمادگی دارد

دولت برای تشکیل کارگروه مشترک با مجلس جهت تغییر ساعت کار بانک ها آمادگی دارد

دولت آماده است اگر نمایندگان هم آمادگی داشته باشند با تشکیل یک کمیته یا کارگروه مشترک و با یک تعامل کارشناسانه در خصوص تغییر ساعت بانک ها به تفاهم برسیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ، حجت الاسلام پورمحمدی وزیر کشور در حاشیه همایش مسئولان مراکز فرماندهی و مراقبت استانداری های سراسر کشور با اعلام این مطلب در پاسخ به پرسشی درخصوص تصمیم مجلس برای تغییر ساعات بانک ها و رد مصوبه مجلس از سوی شورای نگهبان گفت : به منظور حفظ احترام مجلس ، دولت خود در خصوص تغییر ساعات بانک ها تصمیم نگرفت و وقتی دیدیم این بحث درصحن مجلس مطرح شده گفتیم دوستان وعزیزان بحث کنند و تصمیم بگیرند .

وزیر کشور افزود : بهرحال دوستان تصمیم به بازگشت ساعات کار بانک ها به روال قبل گرفتند و شورای نگهبان آن را به دلیل دخالت در امور اجرایی رد کرد ، اما ما فکر می کنیم در چنین مقوله مهم اجتماعی بهتر است با تفاهم ، تعامل و مباحثه کارشناسی به تصمیم رسید .

وی خاطر نشان کرد : پیشنهاد ما این است که اگر مجلس محترم مایل باشد کمیته و کارگروه مشترکی مرکب از نمایندگان مجلس و افرادی از حوزه های اجرایی تشکیل شود و کارشناسان مربوطه نیز گزارش های کارشناسی را ارایه کنندواگر نیاز به مطالعه و بررسی بیشتری نیز در این زمینه وجود دارد این کار انجام شود تا تصمیم کامل تر و جامع تری اتخاد گردد . 

پورمحمدی با بیان اینکه پیشنهاد تغییر ساعات کار دانش آموزان از سوی برخی نمایندگان مجلس مطرح شده است گفت : این مسئله خود نشان دهندة احساس نیاز به تغییر ساعات کاری است .

وزیر کشور افزود : در جلسة اخیر شورای عالی ترافیک بحث ایجاد محدوده ترافیکی و تغیین ساعات کاری برای شهر تبریز ازسوی کارشناسان مطرح شد و البته قبلاً هم در مورد اصفهان و مشهد پیشنهادات اعمال مقررات ترافیکی را داشته ایم .

وی تصریح کرد : البته این ها نظرات کارشناسان است و ما مدیران به اتکای نظر کارشناسان باید تصمیم بگیریم ، هرچند هر تصمیمی یک سری مشکلات و عوارضی را به همراه دارد و ما مدیران باید تصمیمی بگیریم که کمترین مشکل را برای مردم به همراه داشته باشد . 

پورمحمدی در پاسخ به پرسشی درخصوص سلامت انتخابات نیز گفت : مجموع شکایات در این دوره کم بود و این نشان ازسلامت و دقت انتخابات دارد ، البته شکایاتی نیز در بحث شمارش آرا مطرح است که آن ها را بررسی می کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود چون ما امانتدار رأی مردم هستیم .

وی تصریح کرد : توصیة ما به شوراهای منتخب مردم این است اگر شهرداری در مجموع خوب عمل کرده ، سعی در حفظ و ثبات وی داشته باشند .

وزیر کشور ادامه داد : اگر شهرداری خوب عمل کرد یا بالنسبه نیز عملکرد خوبی داشت شوراهای اسلامی شهر او را حفظ و تقویت کنند ، اما اگر در جایی مدیری را نمی پسندند و یا وی را مدیری ضعیف می بینند دیگر تصمیم با خودشان است که چه تصمیمی بگیرند .

وزیر کشور با بیان اینکه منتخبین شوراها باید مقتضیات بومی و محلی در هر منطقه را در نظر بگیرند نیزخاطر نشان کرد : تفاهم با مسؤولان ، مجریان و نخبگان به قوت آنان در پیشبرد تصمیمات و برنامه هایشان می انجامد . 

وی در خصوص ترکیب منتخبین سومین دوره شوراهای شهر و روستا نیز گفت : در کل کشور ترکیب جدید ترکیب قابل قبولی است و مجموعه گزارش هایی هم که به ما رسیده نشان می دهد که عمدتاً افراد با صلاحیت ، توانمند و دارای سوابق اجرایی خوب به شوراها راه پیدا کرده اند .

پورمحمدی اظهار داشت : همیشه گفته ایم تنوع در مجموعه شوراها یک ظرفیت و فرصت است که اگر خوب مدیریت شود موجب توفیق مجموعه خواهد شد و اگر از سلایق مختلف استفاده و بهره برداری مناسب صورت نگیرد این مسئله تبدیل به یک آسیب
و خدای ناکرده به تهدیدی جدی تبدیل خواهد شد .

کد خبر 429678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha