پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ دی ۱۳۸۵، ۲۰:۵۰

بر اساس یک نظر سنجی اعلام شد :

مرکل بهترین و بوش منفورترین رهبر جهان / تهاجم اسرائیل به لبنان و شکست جمهوری خواهان مهمترین وقایع

مرکل بهترین و بوش منفورترین رهبر جهان / تهاجم اسرائیل به لبنان و شکست جمهوری خواهان مهمترین وقایع

بر اساس یک نظر سنجی شهروندان اروپا و آمریکا صدر اعظم آلمان را محبوبترین و جرج بوش رئیس جمهور آمریکا را منفورترین رهبر جهان معرفی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روزنامه روسی کامرسانت، این نظرسنجی که ازسوی مؤسسه نظرسنجی "هریس" و شبکه 24 تلویزیون فرانسه از 2000 نفر از شهروندان بریتانیا، آمریکا، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و آلمان و از بین زنان و مردان با نژاد و سنین و موقعیت های اجتماعی گوناگون صورت گرفته، نشان می دهد که مرکل درراس رهبرانی است که آنها برآن نظر مساعد دارند.

در این نظر سنجی از پاسخ دهندگان درخواست شده بود تا مهمترین واقعه سال را تعیین کنند و دیدگاههای خود را در باره رهبران جهان و مسائل گوناگون بین المللی ابراز کنند.

"محمود احمدی نژاد" رئیس جمهوری اسلامی ایران،  ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه،  و جرج بوش رئیس جمهور آمریکا در رده های بعدی قرار دارند .

همچنین براساس این نظرسنجی محبوبیت پوتین نسبت به احمدی نژاد درکشورهای مورد مطالعه تنها درآمریکا بیشتر است  و در بقیه  کشورها رئیس جمهور ایران از همتای روسی خود پیشتر است.

بدترین سیاستمدار جهانی از دیدگاه این گروه جرج بوش بوده است و 56 درصد از آمریکائیها، 85 درصد فرانسویها و آلمانها و 88 درصد از اسپانیایی ها نسبت به بوش نظر مخالف دارند.

60 درصد از ایتالیائیها 60 درصد اسپانیائیها، 57 درصد فرانسویها و 51 درصد آلمانها، مرکل را انتخاب کرده اند و میزان رای منفی به وی حداقل بوده است.

در رویدادها، تهاجم اسرائیل به لبنان در تابستان سال گذشته مهمترین واقعه ای بود که رای دهندگان بر آن اتفاق داشتند.

22 درصد فرانسویها، 18 درصد ایتالیائیها و 20 درصد اسپانیائیها بر اهمیت حمله اسرائیل به لبنان تاکید داشتند اما شهروندان آلمان و بریتانیا به ترتیب 20 و 19 در صد مسئله اتمی کره شمالی را مهم ارزیابی کرده بودند.

در آمریکا 27 در صد پاسخ دهندگان شکست جمهوریخواهها در انتخابات میان دوره ای کنگره از دموکراتها را مهمترین واقعه سال عنوان کرده بودند.

کد خبر 429679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha